Friday, January 20, 2006

Eilistä...

Kuva torilta eilen. Napattu vähän vaille kaksi. On torikauppiaillakin vissiin joku pakkasraja, torilla ei ollut kuin yksi lihapiirakkakauppias. En katsonut, oliko Hanna vai Irene Partanen...Tein eilen pari korttia. Fiksuna tietysti ensin mietin, että minkä kokoisen kortin teen ja sitten jälkeenpäin vasta juolahti mieleen, että mihinkähän kirjekuoreen nuo mahtuu.. Isompi ei mennyt kuin A4-kokoiseen kuoreen... Olisi pitänyt myös lukaista Ihan Itsestä liimailuvinkkejä. Jälkeenpäin vasta satuin lukaisemaan ketjua, jossa kyseltiin liiman käytöstä kortteihin.. Sprayliima olisi ollut fiksumpi, mutta.. .Ehkä seuraavalla kerralla :D
Mietin että olisi kiva leimata jotain tuohon pienempään.. Menin sitten leimailemaan ja ajattelin, että hitto, nyt se meni pilalle. Värittelin sitten tuota leimailua, eikä se enää näyttänyt yhtään tyhmältä :)Kortit vein postilaatikkoon tänään, toivottavasti ovat maanantaina perillä. Riippuen posteljoonien pakkaskunnosta :)

Ostin eilen koruliikkeestä "kännykkäkorun" kolmella eurolla. Tuo on vihreä eikä kellertävä... Ajattelin purkaa palasiksi, tuosta saa isoja siemenhelmiä, kalotteja, yhden kännykkäkorun pään ja muutamaa erikokoa olevaa särmikästä isoa lasihelmeä. Ja jotain kummallisia putkia, en tutkinut tarkkaan ovatko muovia vai metallia...Aloin eilen tekemään malibu-langasta paitaa. On muuten minun suosikki, mutta ei tahdo pysyä puikoilla. Pitää varmaan hommata bambupuikot. On tosi liukasta, mokoma. Ja voin sanoa, että purkautuu huomattavasti "paremmin" kuin Tahiti, siis se lankaneulos.

No comments: