Wednesday, September 21, 2005

Voi aika, missä lienet?

Minne kaikki aika katoaa? Elämä menee taas järkyttävää matalalentoa. Ihan äsken oli viime keskiviikko ja ensimmäinen japanin alkeet- kurssin kokoontumiskerta. Nyt on taas keskiviikko. Tuntuu, etten ole saanut mitään aikaiseksi tällä välillä :(

Hawaji-neulomukset edistyy, vielä olisi hihat tehtäväksi toiseen paitaan. Olevinaan katsoin, että jees, ei mitään hätää, molemmissa on lyhyet hihat. Tein toisen alta pois ja totesin että toisessa onkin 3/4 hihat :( No, ei voi mitään. Sunnuntai ja maanantai meni niin, etten ehtinyt neuloa ollenkaan. Yksi päivä ei vielä olisi haitannut aikataulullisesti, mutta kaksi.. No, omassa aikataulussa en pysy, mutta työnantajan asettamassa kylläkin :)

Eilen kastelin ensimmäisen kerran chilintaimia. Niitäkään en ole kolmeen päivään ehtinyt vilkaista. Hyvin ovat pärjänneet ja lisää versoja on noussut. Taidankin kohta taas vilkaista :)

Ihan Itse-foorumin modet päättivät yllättää foorumin emon, Pörrön. Enemmän aiheesta voi lukea suoraan Pörrön blogista, joka melkein hävisi eilen blogilistalta.

Eilen tuli postissa Gloria. Oli niin mukava lehtikauppias ja teki hyvän tarjouksen, että tilasin lehden määräaikaisena. En muista enää miksikä ajaksi tai paljonko se maksaa :) No, kuitenkin. Lehdessä 6 ensimmäistä aukeamaa oli pelkkiä mainoksia. Pippurimyllyjutun kohdalla muistin, miksi Gloria ei sovi minulle. Halvin suola+pippurisetti oli vajaa 30e, mutta kaikki esittelyssä olevat pippurimyllyt maksoivat n. 90 euroa kukin. Eihän minulla ole vara semmoiseen ostaa sitten pippuria enää, saati että raskisin käyttää..

Tänään tuli sitten onneksi Tilkkulehti! Pitää hipsiä lukemaan läpi ja ottaa mukaan tilkkutunnille. Kesällä oli HK:lla kampanja, että kun keräsi makkarapaketeista "leimoja" ja lähetti ne HK:lle, oli oikeutettu saamaan grillaussetin. Nyt tuli kirje HK:lta, että olivat settejä varanneet 20 000 kpl kun "hakemuksia" tuli 28 820 kpl. Ocat tehneet lisätilauksen ja kaikki saavat grillaussettinsä joulukuun alussa! No, kai se on ihan hyvä. Saman tapainen juttu kävi pari vuotta sitten pizzaleikkurin kanssa... Tarjosivat hopeista chippendale-leikkuria.

Kuvia tulee taas joskus. Pörrön blogista voi tarkistaa minun yllärin, violetti pikkulaukku ja samanvärinen kesäinen huivi. "vielä on kesää jäljellä..."

No comments: