Thursday, September 22, 2005

käsin ompelua ja töiden kasausta

On se kumma juttu, miten neuleitten kasaaminen on viheliäisintä hommaa neulomisessa. Kaksi hawaiji-paitaa on kasassa ja ihan kohta pahvilaatikossa. Lankaa meni yhteensä 607g ja 1007 metriä. Ei, kuvaa ei tule. En edes ota kuvaa noista. Näette sitten lehdessä, toivottavasti :)

Tuossa ommellessa tuli mieleen, miten erilaista eri materiaalien ompelu käsin on. Neuleiden kasaaminen on tosi tylsää, mutta ristipistojen pistely on mielekästä. Samoin tilkkupeittojen käsin tikkaaminen. Ja jopa käsin applikointi, kun on kunnon työvälineet! Uskomatonta...

Chilejä olen jo kahdesti kastellut. Niitä on tosi monta tuossa ruukussa, pitänee kohta alkaa harventamaan useampaan ruukkuun, ettei tule ahdasta.

Monilla on blogikissaa, -koiraa, -jänistä. Meidän pihalla oli kipittelemässä elokuussa siili, otinpa puhelimen kameralla kuvan.


(politikointia, älä lue, ettei verenpaine nouse liikaa)
Alkaa ottamaan päähän tämä tekijänoikeuslakimuutos. Nyt yksi taho ilmoitti, että "on lehdistölle ilmoitettu vähän väärin, mutkissa on vähän oiottu"... Just joo. Eikä siellä talossa tunnu väki olevan kiinnostuneita siitä, mitä heidän "työnantajat" ovat mieltä asiasta. Kysytään vaan kollegoilta ja nyökytellään. Taidan seuraavissa vaaleissa antaa ääneni jollekin upouudelle. Vaikkei pääsisi töihin, saanpahan huoleti jurputtaa.... Ainoa "hyvä" puoli on se, että minulla on alhainen verenpaine...

No comments: