Thursday, September 01, 2005

"tuomio"

Jahas. Tänään sitten selvisi, että syksylle on töitä tilkkutöiden parissa, mutta neulontaryhmä kiinnosti vain neljää. Neulontaryhmä olisi kokoontunut joka toinen viikko, ajattelin että joka viikko olisi "liikaa". No, onhan tuota tekemistä muutenkin ;) Kurssit on edelleen vähän suunnittelun alla, ideat elää koko ajan.

Kävin tänään VB-valokuvakeskuksessa katsomassa Linda McCartneyn valokuvanäyttelyn. On se vaan hassua, miten sitä on ensin ihan tuntematon ja joku toinen täysin tuntematon räpsii kuvia ja jossain vaiheessa osa kuvatuista ja kuvaajista pomppaa maailmanlaajuiseen tietoisuuteen, osa taas hautautuu ja katoaa olemasta.

Kansalaisopistolla oli "tuntiopettajakokous", jossa monet sanoivat ääneen sen, mikä on minuakin mietityttänyt. Se alkaa olla taas syksy, kun opiston kurssit alkavat. Tänä syksynä on 700 eri kurssia tarjolla ja niihin on tähän päivään klo 12.00 mennessä ilmoittautunut 9502 kurssilaista. Aika hurjia lukuja, melkein alkoi pelottamaan :) Minun kursseille noista on ilmoittautunut 27.

Ilmainen mainos kuopiolaisille, jotka jostain syystä eivät keksi lauantaille tekemistä. Kansalaisopistolla on kansallispuvun ja kalevalaisuuden juhlaseminaari klo 13-15. Puistokartanon pihalla (Puistokatu 20)on samaan aikaan myös rompepäivät :)
Tapahtuma on ihan ilmainen!

Tänään sain ostettua tulostimeenkin mustetta. Eilen tuskailin, että oikeastaan olisikin aika kiva aloittaa kolmiomallinen huivi, mutta kaikki lehdet läpi koluttuani totesin, ettei yhdessäkään ole ohjetta. Enkä voinut tulostaa, kun tulostimesta oli muste loppu. Nyt ei sitten kannata tulostaa, kun huomenna tulee taas töitä, joilla "ei ole nyt niin kauhea kiire, mutta...". Sitä voi innostua tekemään ihan muuta kuin pitäisi.

Koetin eilen aloittaa sukkia musta-harmaasta raitalangasta. Ei siitä sukkia tule, vaan kämmekkäät. Eilen tuli toinen valmiiksi, toinen pitänee tehdä tänään. Kyllä bambupuikoilla on sitten eri kiva neuloa. Harmillista, että ovat niin tyyriitä eikä yhtä ikuisia kuin metalliset ja muoviset :(

Koetetaan taas joku päivä tässä laittaa kuvia, niin ei ole niin ankeaa.

Aijuu, tuli käytyä tutkimassa Anttilassa PSP-konsoliakin.. Onhan se hieno ;) Elokuvatkin näkyy toosi hyvin, oli Spiderman-klippi pyörimässä... Onneks siihen ei ole minun kannalta mitään kunnollisia pelejä julkaistu, mutta huonona puolena tässä vaiheessa on se, että konsoli on aluekoodivapaa, joten "minun" pelejä voi tilailla muualta maailmasta... ARGH!!

No comments: