Tuesday, August 30, 2005

Sain jopa ostettua patterin vaakaan :) Nyt painot kasaamattomista neuleista:
pipo 29g, takki 92g, housut 90g ja tossut 16g eli yhteensä meni lankaa vain 227g (613 metriä). Ihan onnettomia tällaiset tekeleet. Ja viheliäisesti saumojakin ommeltavaksi :( Ja lankana Novitan Wool, merinovillaisena. Vanhoja kätköjä :)

Tangoa jäi tähteeksi inhottavan paljon. Mitähän siitä vielä tekisi.. Hihat painavat 334 grammaa ja takki 956 grammaa eli koko helahoito vain 1290g (2210 metriä). Takkiin silmukkalukuja otin Novitasta, 3/2003 mallista 14. Aika hyvin täsämäsi silmukkaluvut, teinköhän M-kokoisen silmukkaluvuilla ja kavennuksilla.. Tangolla kun on tapana "hieman" venyä käytössä :D Nyt vaan pitäisi jaksaa kasata.

Kuva vanhan Tangon vyötteestä, jolla sai toisaan ilmaisia lehtiä.Ja monilla on blogikoiraa ja blogikissaa. Minulla ei ole, mutta laitan kuvan yhteishuoltajuuskissasta, joka asustaa äitin luona. Haettiin löytöeläinsuojasta ja siellä annettiin viikko tai kaksi "palautusaikaa". Kävin äitin luona viikkoa myöhemmin ja sain näpättyä kuvan kissasta, joka ilmiselvästi on soittanut/soittamaisillaan suojalle, ettei ole tulossa takaisin...Ensiksi kiitos kommentoijille, tiedän että täällä käy muitakin kuin nopsaan jutut vilaisevia jotka napsivat kirjoitusvihreitä tai muita hölmöjä tekstinpätkiä.
Toiseksi, voisivatko he, jotka napsivat tekstejä, jättää myös puumerkkiä, että minnekä tekstejä on napsittu. Vaikka tekstini onkin julkista, eli periaatteessa kuka tahansa sitä voi lukea, ei se siltikään oikeuta napsimaan tekstinpätkiä minne sattuu. Lupiahan ei kukaan ole kysellyt, tuskin niihin jaksaisin jokaiseen myöntävää vastausta kirjoittaakaan, mutta kiva olisi tietää, missä tekstejä liikkuu.

3 comments:

Topperi said...

Hän on kaunis. Ihanan tarkkaan katsoo <3

Siniset Silmukat said...

Minusta tuntuu, että tämä söpöliini on jäämässä taloksi. :0)

MysteryKnitter said...

Mikä kaunotar! En voi kuin olla yhtä mieltä nimimerkin "Siniset Silmukat" kanssa, ei tuo suloinen karvapallero enää lähde minnekään. Se on tullut jäädäkseen.