Wednesday, September 28, 2005

Mysteryshawl1

Mysteryshawl on sitten valmis. Kuva nurinpäin pingoitettuna. En muuten enää ikinä pingota mitään vähänkään isompaa kuin vauvanneule ilman jousia. Nuo on aivan loistava keksintö, ei tarvitse laittaa kauheasti neuloja ja saa helposti suoraan. Tosin nuo jouset on "vähän" kieroja...
Väri vähän heittää, otin kuvat salamalla ja kiire oli taas.. Kyse on kuitenkin punaisesta Kid Mohairista. Siis sellaisesta tummanpunaisesta. Lankaa meni 170g ja langanpäitä jäi 2 pääteltäväksi.

Chilit kasvaa kauheaa kyytiä. Pitäs ehtiä niitä ripotelemaan useampaan ruukkuun... Uuden Ullan kansikuvaneuletta on tullut käytyä jo äänestämässä ja ensimmäistä työtäkin on vähän aloiteltu... hieman varaslähtö :)

Ensimmäistä illuusioneulettakin kohtapuoleen aloittelen. Kunhan ensin saan tuon keskeneräisen alta pois. Siihen ei tule liiemmin saumoja, joten "kasaaminen" on helppoa :)

Niinjoo. Eilen ostin uuden kameran. Huivikuvat on otettu sillä. HP:n Photosmart E317. Siinä ei ole oikeaa zoomia, mutta näillä "vahvuuksilla" ei paljon haittaa. Hinta oli sopiva, kuvien laatu on mitä parhain. Minulla ensimmäiset asiat on 1) vähintään sama kuvanlaatu kymppikuvana kuin filmikameralla 2) saa otettua kunnollisia hämäräkuvia.
Nämä täyttyy enemmän kuin hyvin.

1 comment:

Shel said...

Nice job on Mystery Shawl 1! I am not able to read most of what your blog says, but the yarn you used looks very nice.