Thursday, September 29, 2005

Eilen ostin torilta kaksi omenaa. Toinen oli Samo ja toinen Pekka. Samoja olen ostellut jo jonkin verran, ne on oikein maukkaita. Pekka lähti mukaan ihan ulkomuotonsa takia.Nappasin äsken kuvan parvekkeelta, naapuritalon puista. Syksyssä upeaa on tämä väritys. Toinen toistaan upeamman värisiä puita. Etenkin vaahterat tuppaavat loistamaan monenkirjavina.Neulominen on tovin jäähyllä, kävin tänään verenluovutuksessa. Hassua, miten siitäkin alkaa tulla tapa... Jos pistäjät eivät olisi niin ammattilaisia kuin ovat, en varmasti olisi mennyt toista kertaa.. Nyt oli jo kuudes kerta :)

Sain eilen laitettua lankoja postiin, Susanna haikaili vanhan violetin Tangon perään. Kuinka ollakaan, minulta löytyi juurikin se 3 kerää, joka Susannan projektiin menee. Edes vähän vähemmäksi lankoja... Tosin Zeskan ystävällisellä vihjailulla, sain lankavarastoa takaisinpäin.. Mutta, kuitenkin muutaman lankakerän laitan hänelle vaihdokkeina. Täytyis kans tehdä tehoinventaario lankalaatikkoon.. No, alpakat ei lähde minnekään, eikä Kid Mohairit eikä ehkä merinovillaiset woolit... Hmm... olikohan siellä vielä jotain lankaa :D

Seuraavana onkin edessä kurssimonisteiden tekoa (taas...) ja kirppiskamojen listaus ja hinnoittelu. Huomenna pitää käydä kyselemässä pöytää ja sitten pääseekin laputtamaan tuotteet. Jospa noista ainakin osasta eroon pääsisi.

4 comments:

Ixu said...

Mä kävin viikkositten perjantaina 21. kerran luovuttamassa verta. Mulle annettiin parikymppisenä ukaasi että joko käyn luovttamassa tai sitten aloitetaan verenohennuslääkitys. ei tarvinnut montaa kertaa miettiä kumpi on miellyttävämpi. Kaksikymppisenä menin lääkäriin kun väsytti aina vaan. Lekuri oletti että mulla oli anemia ja oli pudota jakkaraltaan kun mittari roiskasi tulokseksi 172! Juu että anemiapa hyvinkin... :-)

Carita said...

Mää kävin joskus säännöllisesti luovuttamassa verta, mutta jouduin lopettamaan englannissa oleskelu kiellon takia

AnneM said...

hieno mystery! Ostin itsekin hp:n kameran joku aika sitten, on R607. Tykkään kovasti, saa hyviä kuvia. (heh, tosin tänään tuli tosi epätarkka, mutta toi pikkuhäirikkö häiritsi kuvaushommaa...)

Kristel said...

Ai? Mun mielestä ne alpakat on jo pidempään huhuilleet että haluaisivat muuttaa tänne mun luo... ;)

Mä kävisin mielelläni luovuttamassa, mutta eivät huoli kun mä imetän vielä. Pöh. :)