Tuesday, August 16, 2005

Morjens :)

Juu. Väsymystä pukkaa... Käväistiin ystävien kanssa "pienellä" ajelulla Naantalissa viikonloppuna... Menomatkalla ei nähty mitään, välillä satoi niin maan perusteellisesti vettä, hyvä että tiellä pysyttiin. Takaisintullessa näkyi "uusia tuttavuuksia" mm. Loimaan kylttejä. En ole oikeastaan tuolla suunnalla liikkunut, kerran olen mennyt junalla Turkuun ja Tampereella on tullut käytyä pari kertaa. Ihanalta tuntui, kun päästiin Jyväskylän tietämille, kun alkoi maasto muuttua mäkiseksi ja kalliopintoja tuli näkyviin.

No, eilen sitten vein Novitan paketin postiin ja hain Finnstamperin postin. Sayilasta tuli myöskin kirje eilen. Riivin sen ennen kaupunkiin lähtöä auki. Ei, ei tule kuvia, kun tein heti 20 kännykorua ja vein ne torikujalle :) Viikon päästä perjantaina ja lauantaina voi tulla Elonkorjuujuhliin Kuopion torille, otettiin ystävän kanssa pöytä ja kaupitellaan tilkkujuttuja ja otan sinne myös noita koruja.

Illalla rapsuttelin tehdä parikymmentä hintalappua Finnstamperin tag-leikkurilla. On se näppärä. Harmi vaan, että siinä ei ole rei'itintä samassa, että tulisi reikä vielä lapun kulmaan. Mutta nyt on heti ammattimaisemman näköistä, kun on siistit (ja samankokoiset) hintalaput ja leimasimella tehdyt numerot.

Mitäs tässä muuta.. Kohta alkaa kansalaisopiston ilmoittautumisetkin, jännittää vähän, tuleeko kurssit täyteen... Pitäis jo alkaa miettimään ohjelmaa syksyn tilkkukurssilaisillekin.

Mutta nyt hus, hommiin!

No comments: