Sunday, August 21, 2005

Kuvatusta

Muutama kuva lisää.


Tässäpä siis takki, näyttää tooosi pieneltä. Neule vetäytyy kivasti kasaan, mutta höyrytys tuonee lisää leveyttä hihoihin ja vartalonympärykseen. Huomatkaa, että tein heti pääntien, ettei jää roikkumaan...Housujen lahkeet sain yhdistettyä. Olen oikeastaan aina tehnyt tämänkokoiset vaatteet ilman keskietu- ja keskitakasaumaa. Miksi suotta tehdä kappaleet erillisinä? Tässä tosin tuli ajatuskatko, sen takia ohjeessa on erillisinä kun mallineule on erilainen oikealla ja nurjalla. Eipä tuo iso homma ole neuloa joka toisella kerroksella 4o, 2n, ja joka toisella kaikki oikein. Saa nähdä miten käy kun takakorotuksiin tullaan.. Ainoa mikä häiritsee on keskellä edessä muutama ylimääräinen oikea silmukka ja keskellä takana yksi ylimääräinen ainaoikein silmukka. Mutta niinhän siinä olisi käynyt, vaikka saumat olisi laittanut.Ebaystä ostettua leimasinta kokeilin ihan paperille. Sitten tässä päivänä eräänä aloin värittelemään, kun sattui tussit olemaan sohvalla paperin vieressä. Tuostahan saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi..

2 comments:

Räpeltäjä said...

Joko nyt valmista! Miten olet noin tehokas? Minulla on haalari edelleen alkukuopissa. Onko tuo itse muokattu ohje? Minkä kokoinen ? Ja kuinka paljon lankaa meni? Ja mikä lanka? *kysymykstulva*

MysteryKnitter said...

Niin...se blogiongelma ratkesikin sitten kun tutkin oikein huolella. :) Että no hätä, spamminesto on nyt päällä myös minulla kaikissa blogeissani. Joo...Upeita neuleita sinulla. Itsellänikin on suunnitelmia mutta en ole blogiin asti niitä kerinnyt viemään.