Thursday, August 04, 2005

Kiirettä piisaa...

Mihin ihmeeseen päivät juoksee? Heinäkuu meni vilahtaen ohi ja huomasin, että pitäisi ostaa uusi kalenterikin.

Virkkasin siis Huopasesta kassin kappaleet. Ennen pesua etu- ja takakappaleet olivat hieman alle 40 cm halkaisijaltaan ja ensimmäisestä pesusta tulivat takaisin n. 25cm halkaisijaltaan olevina. Pesin 40 asteessa, pesuaineen kanssa. Mukana oli 3 isoa ja 2 pientä pyyhettä. Nyt heitin nuo kaksi palasta vielä uusintakierrokselle, vaate- ja pyyhepyykin sekaan. Ajattelin, että jos vähän vielä tiivistyisivät.. Nyt siis kuivuvat tuolla parvekkeella.

Ompelin tänään laukun melkein valmiiksi. Sain valmispaketin tuttavaltani, siinä oli ohjeet, kuva laukusta ja kankaat. Ompelin myös yhtä mysteeriä hieman lisää eteenpäin, mutta en enää jaksanut pyöritellä palasia enempää...

Puhelin on toiminut ihan kiitettävästi, en kyllä ole vielä tehotestannut sitä...

Kännykkäkorut ovatkin osoittautuneet hittituotteeksi :) Niitä oli heinäkuussa mennyt kaupaksi 8 kappaletta. Aika hyvin, kun ehtivät olla vasta pari viikkoa. Pitänee siis niitä alkaa väkräämään ja kun Torikuja menee kiinni, pistää nettiin myyntiin hyvien kuvien kera. Yllätyin täysin, miten paljon tavaraa olikin mennyt kaupaksi kesä-heinäkuun aikana. Viime vuonna myynti oli huomattavasti heikompaa. Nyt kun vielä nuo neulotut laukut lähtisivät myymään... Minä aina innostun jotain tuotetta värkkäämään hirmu määrät ja sitten niitä saa pyöritellä pari vuotta, ennenkuin alkavat käymään kaupaksi.

Aloin myös neulomaan uutta projektia, kun tuo Nalle on niin ohutta, että ei jaksa hametta tehdä. Suunnitelmissa on tehdä huivintapainen juttu Ullaan... En olekaan vielä ohjeita sinne väsännyt. Toistaseksi ainakin on matala kynnys ohjeiden julkaisuun, kun vielä kaikki tulleet ohjeet mahtuvat seuraavaan lehteen. Tuotakin aloin tekemään Nallesta... Sitä olis jostain syystä kolmatta kiloa..

Otetaan vastaan hyviä ideoita, mitä tehdä Kid Mohairista. Sitä löytyy 8kg neljänä värinä... Samaten Tangoideoita, sitäkin olisi vain vajaa kaksi kiloa, sekavia värejä.. Ihme hamstereita neulojat ;)

Kuvia ei taas toistaiseksi ole, joten koettakaa jaksaa lukea tylsää tekstiä :)

1 comment:

MysteryKnitter said...

No ihme hamstereita todella. *naurahtaa* Olen kyllä yrittänyt rajoittaa ja miettiä mitä tekisin ja tolkuttaa itselleni että "ei yhtään uutta lankaa, ei yhtään uutta lankaa". Mutta yksi pahimmista kiusauksista on Huuto.Net...Sinne kun kurkkaa, ajattelee ensin: "I just check...fast. Really fast." Mutta ennen kuin edes tajuaa, on klikannut tilattavaksi yhtä ja toista.