Monday, July 11, 2005

Tuottoisa päivä

Ei rahallisesti, mutta paljon sain aikaiseksi tänään. Hyvissä ajoin (kun posteljooni pimputteli ovikelloa) tuli noustua ylös ja paineltua suihkuun. Kumma juttu, että pitää kolmesti päivään käydä suihkussa nykyään... Kansalaisopistolle kipaisin fillarilla, pysähtyminen tuotti taas helleaallon. Sain peruskouluaikaisen ystävän hääpuvun vuorin valmiiksi ja päällisen sovituskuntoon. Huomenissa sovitus. Ei, kuvia ei tule ennen häitä :)

Tosiaan, tuo posteljooni. Kantoi kädessään maxikirjettä, jossa oli rulla siimaa sekä muita tarpeellisia tykötarpeita ensiviikon maanantaita ajatellen. Nyt on kymmenen puolivalmista myyntiartikkelia. Huomenna pitänee tehdä jotain muita, jotta saisi kivan näköisesti tuotteita esille. Jos vaikka menis kaupaksikin jotain!

Aloittelin uusimmasta Novitasta eilen hametta Nallesta. Tietenkään yhdellä kertaa laskeminen 432 silmukkaan ei onnistunut. Päätin kuitenkin kokeilla, mitä siitä tulee. Nyt, 5 kerrosta neulottuani ehkä puran kuitenkin koko homman, ärsyttää se yksi kulmanpuolikas sitten myöhemmin itseäni...

Seitsemän maissa satoi jopa vettä! Tai no, kansalaisopistolla ollessa satoi sen verran, että tiet kastuivat. Tuo myöhempi kuuro kesti viitisen minuuttia ja vettä tuli kyllä ihan ravakasti. Mitään muutosta sisälämpötilassa ei kuitenkaan tapahtunut, nyt jo kolme päivää ollut +35.. Eihän tuo ulkolämpö haittaa mitään, jos sisällä olis edes saman verran kuin ulkona. Tuuletin pyörittää samaa lämmintä ilmaa, siitäkin tulee vaan päänsärky :(

Uhkailivat, että mansikoista jää paljon peltoon. Nyt kaikki, hopihopi keräämään :) Kirsikoita mutustellessa mietin, miksei niistä voi tehdä kivettömiä, kun siemenettömiä vesimeloneitakin on jo. Olisi niin paljon mukavampaa syödä kirsikoita, kun ei kiviä tarvitsisi syleskellä pois. Mahtaisiko kirsikka kasvaa ruukussa, saisikohan siitä bonsain? Joko pää alkaa pehmetä? Ehkä otan jäätelöä.

1 comment:

KristiinaS. said...

Hyviä myyntejä sulle toivottaa Kristiina, jolla on vanhassa kivitalossa viileätä sisällä jos malttaa pitää ikkunan kiinni, niin ettei lämpö pääse sisälle!