Tuesday, July 12, 2005

Jipii!

Keväällä osallistuin "spring scavenger hunt" vaihtoon yhdellä tilkkupalstalla. Pariksi sattui tilkkuilija Havajilta! Huolestuin jo monta kertaa, kun mitään ei alkanut kuulumaan ihmisestä, eikä muutkaan saaneet häneen yhteyttä. Mailailin jopa hänen kauppaansa! Tänään sitten tuli ihan kotiinkannettuna paketti, joka sisälsi aarteita!
Pääsen tekemään sushia, olin keväällä päivän mittaisella japanilainen keittiö-ruokakurssilla.
Ihania kankaita,

upeita patalappuja, joita ei tosin voi käyttää. Ai miksei? No ei kai tuollaisia raski käyttää!
Tilkkumalleja, kortteja,

tuoksutettua kirjepaperia, magneetti"taikasauva" nuppineulojen poimimiseen, havajilaisia lyijykyniä...
Siis kaikkea kivaa, mitä Suomesta ei saa, tai jos saa, ne kyllä maksaa sitten ihan urakalla...

Hääpukuakin käytiin tänään sovittamassa ja on ihan pakko hehkuttaa, että siitä on tulossa aivan upea. Ei, kuvia ei heru vieläkään. Ei edes kankaista :)Huomenna olisi ajatus mennä jatkamaan tuota pukua, leikata nyt se viimeinenkin pala... Enää ei ole paljon aikaakaan jäljellä, mutta aivan kylliksi ettei tule hätä ja paniikki.


Cozystä lupailin kuvaa, tässäpäs tämä. (nuken olan takaa pilkistää minun uskollinen ompelukone Necci. Tuota tehtiin alunalkaen teollisuuskoneeksi, joten kestävä ja luotettava ompelukaveri se on!)
Eilen aloittelin Nalle colorista hametta uudestaan, nyt laskin tarkasti silmukat.

7 comments:

JennyF said...

Tuo Cozy on kyllä ihana, oon itsekin miettinyt sen tekemistä. Eli onko se ihan leveä suorakaide muodoltaan? Mallikuvista ei oikein saa selvää, enkä ole jaksanut vielä perehtyä ohjeeseen. Ihana se kumminkin on!

Carita said...

Ihana Cozy, mun pitää kyllä aloittaa uudelleen sen tekeminen :)

Anonymous said...

Hyvältä näyttää! Aloitin jo omani, tai ainakin sen verran, että sain mallineuletta kokeiltua. Pakko kuitenkin saada ensin edes joitain keskeneräisiä valmiiksi, muuten mulla ei muita olisikaan :)

Irja

Anonymous said...

Cozy kuuluu minunkin suosikkeihin. Tuo on tosi kaunis. Mistä langasta teit? Monica

Meeri said...

Cozy on Novitan Samos Lollipop.

Anonymous said...

Cozy on ihan ihqu :) Onko silmukkamäärä sama kuin alkuperäisessä ohjeessa? Minkä kokoisilla puikoilla teit? Mäkin tahdon! Anna

Meeri said...

Taisin itseasiassa päätyä tekemään samalla silmukkamäärällä... Puikot taisi olla neloset, ne löytyi tuosta neulekasasta.. tai sitten 4.5 :D Ei, en tehnyt mallitilkkua :)