Friday, July 22, 2005

Kuvapäivitys

Ok. Kuka tunnustaa jaksaneensa lukea edellisen pitkä kirjelmän kokonaan? Aika tylsän näköistä kun ei ollut kuviakaan... Mutta nyt sitten niitä lupaamiani kuvatuksia :)
Ensiksi vähän makua siitä, mitä sain aikaiseksi torikujalla. Tein himmeleitä 3 senttisistä putkihelmistä ja muutaman pallon. Pallokuvassa myös omatekemiä helmiä Fimo-massasta.


Myynnissä oli kännykoruja, ensimmäisessä kuvassa yhdentyyppisiä myyntikoruja ja oma kännykkä, jossa ei ole sitä oikeaa ripustuspaikkaa. Toisessa kuvassa lainapuhelin jossa on oikea ripustusmekanismi, kun oma lähti takuuvaihtoon (myyjäliikkeen lähetteellä "ihan paska", älkää kysykö asiasta, jos ette todella halua tietää...)

Mitäs muuta. No, toppi Hippystä. Punainen loppui kesken, kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, mutta kirjavaa riitti.

Teddykietaisuneuletakin teenkin Pop Plussasta ja silmukoita on L-koon mukaan, mutta takista tulee jotain XS ja S -kokojen välillä. Kietaisunauhat teen kankaasta, jotta lanka riittää hihoihin. Voi jopa ihan naftisti piisata. Lankaahan oli ruhtinaalliset 420 grammaa :)

Lupaamani kuva delicarannekorusta on tässä, vaikkakin se on edelleen ilman lukkoja. Tuli vähän suttuinen, kamerastakin loppui jo patterit...

Ja samaan syssyyn kuva omasta nilkkakorusta

Eilissäpäivänä kävin myös hametta uudistamassa. No, ihan uusihan se on, ostettu heti kesäalen alettua. Pellavahame, vuoritettu, hintaa 10 euroa. Nyt siitä on maksettu kaikkiaan 13.20e, kun kävin eilen kirjomassa kuvion helmaan. Ensin ajattelin värjätä tuon, mutta muistinkin, että minähän osaan käyttää kirjovia koneita :D

Eiköhän tämä piisaa vähäksi aikaa, katsotaan mitä seuraavaksi...

3 comments:

Pörrö said...

Ooh. Mä diggaan noita putkihelmistä tehtyjä himmeleitä. Ajattelin, että ensi jouluksi teen jonkun oikean perinnemallin lahjaksi sukulaisille, "traditio tapaa 2000-luvun" teema on mielestäni muutoinkin kiehtova.

Kivan näköisiä massajuttuja myös.

Stricker said...

Kyllä mä vaan jaksoin lukea koko edellisenkin tekstin ihan putkeenkin jopa :-). Kivoja noi sun korut ja himmelit myös!

Meeri said...

Kiitoksia Pörrö ja Stricker. Kovasti hilpeyttä, etenkin vanhempien ihmisten (miesten ja naisten) keskuudessa sain, kun sanoin, että nyt tehdään himmeliä, huolimatta "helmityönäytös" kyltistä. Kyllä ne kummastelikin, etenkin turkoosia viritelmää..