Saturday, February 13, 2016

Ravintola Demo

Demon erikoisuus on se, että et tiedä etukäteen mitä ruokaa saat. Minua se helpottaa paljon, ei tarvitse valita että mitä ottaa, kun eteen tuodaan etukäteen sovittu määrä annoksia.

Tämä oli ensimmäinen kertani Michelin-tähtiä saaneessa ravintolassa. Ennakkoon mietin, sopiiko savolainen hienostoravintolaan, mutta hyvin sopi, tai ei ainakaan heittäneet kesken ruokailun pihalle.

Annokset olivat hienostuneita ja erittäin maukkaita. 









Ruoka oli erinomaista, mutta hienoja tähtiä ei ansaita vain ruualla. Muualla maailmassa asiakkaan huomioiminen on jo huomattavasti paremmalla tasolla kuin Suomessa monessa paikkaa on, mutta ainakin Demossa huomasi, miten asiakas on se illan stara. Huolenpito asiakkaista ei ollut tuputtamista tai tyrkyttämistä, vaan juuri oikeaan hetkeen paikalle tulemista, juuri sopivaa ennakoimista. Täältä voisi moni ottaa mallia!


No comments: