pinterest ja tag manager

lauantaina, heinäkuuta 04, 2015

pihalla tapahtuu

Viime kesänä tuli poistettua pihalta pari vanhaa kukkapenkkiä. Keltaiset kukat on toisesta kukkapenkistä, siirsin ne roskiskatoksen viereen. Olivat niin täynnä hiirenvirnaa, ettei niitä viitsinyt enää pitää muitten kukkien kanssa samassa. Tuolla saavat nyt sitten piristää päivää vartioimatta ja rajaamatta.



Yllättäen toisen kukkapenkin pohjasta kasvaa jonkun sortin kärhö. Päälle on laitettu jo iso ruukku, jossa kasvaa humalaa, mutta sinnikkäästi tämä kaveri on sieltä alta noussut. Ensimmäinen kuva otettu viikko sitten, toinen tänä aamuna.



Tiesittekös, että mm. timjami, minttu ja rucola talvehtivat hyvin? Timjami taitaa olla jo kaksi talvea pärjännyt, rucola tuli laitettua viime kesänä kasvimaahan ja nyt kun kasvimaan paikka vaihdettiin, sieltäpä vielä nousi uutta kasvustoa. Parhaimmat siivosin talteen ja pistin tomaattien kaveriksi säkkiin.




Viime kesänä käväisin tätin luona kylässä ja hän pisti valkosipuleita matkaan. Iskin kukkapenkkiin, kun ei ollut tilaa muualla. Annoin kukkiakin, oli niin hauskan näköiset kukat ja jätin tuohon talvehtimaan. Nyt taas alkaa näyttää siltä että satoa voisi olla tarjolla...

Ei kommentteja: