Wednesday, August 06, 2014

maitojuomaa ja mansikkaa
Se olis sitten niin paljon kuin kesä ohi? Tai ainakin kesälomat, suurimmalta osalta.
Kunhan ilmat viilenee taas, voi miettiä ruuanlaittoa. Ennen sitä, onkin hyvä että on täydentänyt maustevarastoja. Hyvä paikka mistä olen itse tilannut tuoreita ja maistuvia mausteita on The Spicery.  Tilaukset tulevat nopeasti ja pakkaukset on kestäviä.


Kesän aikana on löytynyt taas pihamaalta mansikoita. Tässä yksi jonka ehdin kuvata. Vasta kuvaa katsoessa huomaan sympaattisen muodon :)

 

 Hieman askarteluakin olen suorittanut. Ompelulankarullateline on ollut mietinnässä jo hyvän aikaa. Melkein aloin tekemään viime kesänä, mutta onneksi iski laiskuus, koska tänä kesänä tuli vielä parempi idea rakentamisen suhteen. Teline on melkein valmis, puuttuu vaan pari pulttia, prikkaa ja mutteria.


Kesäisessä Savossa tuli bongattua myös tällainen ihme. Laktoositon maitojuoma, jossa ilmeisesti laktoosi on kylkeen teipatussa erillispakkauksessa. Ei tälle mitään muutakaan järkevää selitystä löydy. Kyllä ei monikaan ole niin viisas kuin savolainen on!


6.8.1945 pudotettiin ensimmäinen atomipommi ihmisten niskaan. 69 vuotta on kulunut, ihmisiä on edelleen kertomassa omista kokemuksista tuona päivänä. Hiroshimassa on useita paikkoja, joissa kerrotaan erilaisin kyltein ja kuvin, miltä kaupunki näytti ja mitä oikeasti jäi pystyyn. Atomipommikupoli, A-Bomb Dome, on ehkä ajatuksia herättävin. Edelleen kaupungissa tehdään kaivauksia, etsitään kotien raunioita, jotain, mikä olisi jäänyt omasta kodista tähteeksi.


  

 


No comments: