Monday, June 01, 2009

toisenlaista / something completely different

Joopa. Oli tarkoitus kirjoitella jotain kivaa ja hauskaa ja mukavaa. Ei kuitenkaan nyt ihan se vaihde ole päällä, joten saatte mitä ette ehkä tilanneet. Kävin aamulla kaupassa ja katsoin autoraukkaani, kuten joka kerta ohi kulkiessa. Tälläkertaa siinä oli jotain erilaista.
--
I had a plan to write something "happyhappy joyjoy", but .. Oh well. I went to grocerystore and looked at my poor car. I've been planning of selling it. It looked bit different today than yesterday. ..
--Olen tässä askarrellut jo pidempään pyöröpuikkosäilöidean kanssa. Nyt on ehkä suht. lopullinen idea valmiina. Otetaan vastaan kommentteja ja ideoita jatkokehityksestä tai muitten tarpeista. Suunnitteilla on tehdä myyntiin asti ja myös lisää puikkorullia väkertää.
--
I've been puzzling with a keeper for circular needles. This might be it, or at least close to it. If you have comments or ideas what more there should be or things to improve, I'm happy to receive them. I'm planning to make more of these and sell. And also do more of the dpn-rolls.
--

2 comments:

Anonymous said...

Kuvissa pyöröpuikkojen säilytyspussukka näyttää ihan toimivalta ja kivaa on tilkkutyökoristeena

TiinaV said...

Voi autoa! :(

Hienolta näyttää pyöröpuikkorullat, mutta jokin kokomerkintä puikoille olisi tarpeen?