Friday, December 21, 2007

Täällä jälleen / Here again

Meinasi mennä pitkänoloiseksi Helsingin reissusta palautuminen. Tuli yllärihommia vielä kirjan kanssa, mutta mihinkäs sitä ei pystyisi, kun on päättäväinen. Tiedoksi siis kaikille, kirja on toimitettu kirjapainoon ja putkahtaa sieltä ulos luultavasti jossain vaiheessa tammikuuta.
--
I was in Helsinki, and when I got home, I had tons of work to do.. Some extrabonuswork with the book. It's in print now, should be out sometime in January.
--Eläin kummitätin eteisen seinältä.
--
This creature is in my Godmom's hall's wall.
--Tämä taas on helsinkiläinen seinä.
--
This is a buildings wall in Helsinki.
--Kuopiossa oli joulumessut, tämän näköistä touhua.
--
Christmas fair in Kuopio.
--


Kuu. Kuvattu kahden maissa iltapäivällä.
--
Moon. Shot around 2pm.
--Auringonlasku. Kuvattu puoli viiden kieppeillä iltapäivällä.
--
Sunset. Shot around 5.30pm.
--Jää.
--
Ice
--

Räpsin tovin kuvia satamassa ja kuuntelin aavemmaista huminaa... Totesin että jää pitää kummaa ääntä. Kohta kuului hirmu voimakas humahdus, tuntui että meni kokonaan minunkin läpi ja silloin räsähti jäärailo. Mietin että toivottavasti se, joka lähti käpöttelemään sauvojen kanssa jään poikki, pääsi kuivana perille.
--
For a while, I took pictures in harbor. I heard spooky humming noise and realized that the ice was making it. Then a loud noise went past me, felt like it went thru me and long crack emerged into the ice. I was hoping that the person who was walking on the ice, arrived safely where ever he/she was going.
--

Benrope haastoi neuleblogaajat heittämään joulupataan rahaa. Käykää, jos ette jo ole käyneet. Ryhmä on "bloggaajat".

1 comment:

Anonymous said...

Syksyisen jään ulvahtaminen ja halkeaminen jalkojen alla on yksi huimimmista tunteista mitä eläminen saaressa voi tarjota talvella.