Thursday, October 04, 2007

Postia tulevaisuudesta / Mail from the future

Tänään on Sputnikin 50-vuotispäivä. Johtuneeko siitä vai mistä, mutta sain tänään postia tulevaisuudesta. Katsokaa itse! (häveliäästi leikkasin posteljoonin nimikirjaimet pois, jos vaikka sattuu eksymään tänne...)
--
Today is Sputnik's 50th anniversary. I don't know if that's the reason, but today I got mail from the future. See for yourself!
--

5 comments:

Anonymous said...

Pakko kommentoida ;) En tiedä minkälaiset aukioloajat teidän postilla on, mutta meillekin maksit tulee vasta iltahaun yhteydessä viiden jälkeen, vaikka jakoa olisi yritetty jo heti aamusta. joten jos posti menee aikaisin kiinni, makseja ei välttämättä ehditä toimittamaan samaana päivänä. Tosin, kyllä noita päivämäärävirheitäkin vastaan tulee jatkuvasti ;) Jaetaanko teillä päiväposti jo ennen kahdeksaa? JOs jaetaan, sitten tuossa varmaan on väärä päivä, mutta jos ei, niin sitten sitä ei vain saada toimitettua postille ennen sulkemisaikaa.

Anonymous said...

Mä oon kyllä nopeilla toimitusajoilla leuhkinut mut tää on ensi kerta kun niitä tulevaisuudesta käsin on toimiteltu :)

LOL!

satumh said...

HA! :D

Mutta joo, jos tuo teksti oli vahingossa vaan mennyt väärälle riville, siis että tarkoitus oli kertoa että huomenna voi hakea postista nuo?

AnneM said...

ohoh, tulin kurkkaamaan uudestaan ja tällä kertaa suurensin kuvan. Meillä on ilmeisesti vanhempia kortteja, eikä niihin kirjoiteta ollenkaan jakoaikaa, tuossa ylhäällä on vain kohta missä on aika jolloin sen voi hakea ko. postista. Joten tulevaisuudesta tuo lähetys lienee :D

Anonymous said...

Noita sattuu itse kullekin välillä. Väsyneenä joskus kirjoittaa päivän/kuukauden pieleen tai vuosikin voi joskus lipsahtaa pieleen - vaikka oltaisiin jo puolikin vuotta eletty sen hetkistä vuotta... :D Tai sitten yksinkertaisesti on jo niiiin seuraavassa päivässä/vielä edellisessä päivässä, että kirjoittaa väärin. ;)

Toi outo ympyrä keskellä paperia voisi viitata väärälle riville kirjoitettuun tekstiin ja kun vielä pvm on kirjoitettu uudestaan tohon alemmas... Mutta toisaalta "8 jlk." on samalla rivillä kuin tuo pvm, joten siitä voitaisiin ajatella, että posteljooni todella ajatteli (toivoi) jo, että on 5.pvä perjantai. No jaa, ei tosta varmaan ota selvää kuin lapun allekirjoittanut posteljooni. :D