Monday, September 10, 2007

Repsahdus / Falling from stash-wagon

Ihan pieni repsahdus. Ystäväiseni lupasi tuoda kotoaan villalankaa, jos sattuu kauppa olemaan auki ja käymään naapurikylässä, jossa kauppa ensinnäkin on. Soitteli että "joo, on täällä, tuon jotain"... "Onneksi" tuli vain kilo :) Vähän eri vahvuisia lankoja, hirmu kivoja värejä. Näitä tutkitaan ja tehdään oikea tilaus seuraavalle, tai sitä seuraavalle kotireissulle :D Nämä ovat siis niitä virolaisia villoja, mitä monet Tallinnasta shoppaavat. Itse en ole vielä koskaan käynyt Tallinnassa...

--
Just a small setback, I'm back on the wagon again. My friend promised that she'll get me some wool yarn, when she goes home and if she visits the close by village's yarnseller. "Good" thing that I only got a kilo :) I love these colors. I have to check these out more carefully and maybe make a list for her next trip... These are from Estonia, many Finnish knitters buy these from Tallinn. I haven't ever been there, but maybe some day.
--
Helmeilijät, etenkin siemen- ja delicahamsterit. Pinkkihelmessä on tämän kuun ajan tulossa alennuksia ja poistoja, kannattaa kuulemma seurailla!

5 comments:

Dorian said...

Oi, kun ihania syysvärejä. :)
Ehkä ei vielä kuitenkaan kannattaisi alkaa stressata joululahjoista. Jos lietson paniikkia vaikka sitten kuukauden päästä? :D

upa said...

Herkullisen värisiä lankoja.
Luulin jo olevani ainut joka ei ole käynyt koskaan Tallinnassa.

Barbro said...

Kaikille kehruun opettelusta kiinnostuneille tiedoksi, että Leppävirran kansalaisopisto järjestää pe 5.10 ( 17.00- 20.15) ja la 6.10 (9.30-14.15) kehruukurssin. Hinta vain 14 €. Mukaan mahtuu vielä! Nyt opettelemaan kehräystä! Opettajana Teija Ruotsalainen, mukava immeinen Savonmualta.

Barbro said...

Kehruukurssille ilmoittautumiset 017- 570 9376

Mewril said...

vautsi mitä lankoja! Ihanat värit!