Monday, April 16, 2007

Tuuri

Kävinpä Tuurissa yöpymässä. Onnentähti-hotellin julkisivu on kyllä lentänyt toisesta ulottuvuudeta pienen kyläpahasen keskelle. Oikein ylipramea, mutta minua ainakin nauratti suunnattomasti tuo pytinki.
--
I was in a conference trip in Tuuri, which is a strange place in the middle of nowhere. You can read more about it in English in the webpages, this entry will be in Finnish)
--


Heti tornin oikealla puolella, alemmassa kerroksessa, oli minun ja ystäväni huone. Ylemmän kerroksen väki sai tyytyä ranskalaisiin parvekkeisiin. Huone oli todella iso, pienimmätkin hotellihuoneet on 40 neliömetriä kooltaan... Käytävällä joku tuntui puhuvan hengästyksissään, että "vitsi, me saatiin varmaan se sviitti....". Sviitit oli jaettu jo konferenssin koollekutsujille.

Tässä kuvia huoneesta ja muutamista yksityiskohdista:Näkymä "eteisen" oviaukosta huoneeseenNäköalat parvekkeelta....Akuankka-puhelin :DKuva pöydästä. Huoneessa oli kaikkiaan kolme isoa peiliä, kaikissa fassettihiotut reunat ja "kullatut" kehykset. Seinässä ylelliset silkkitapetit. Peilistä heijastuu hauskat viivat, valojuovat, joita ei tosiaan tapetissa ole oikeasti :) Yleensähän hotellihuoneissa on se pieni konvehti tyynyllä, täällä on kokonainen suklaalevy. Kaupasta sai muuten lisää, myös tummana suklaana, euron levy :DHuoneessa kasattu kattokruunu. Näitä valaisimia oli myös kerrosaulassa.Eteisen kattovaloYksityiskohta verhoista. Paksut, ihanat verhot ja verhotupsut.

Kyllähän tuolla voisi yöpyä toistekin, mutta en kyllä kaupan takia yöpyisi. Jotain "äksöniä" tuonne varmaan onkin tekeillä, jotta hotellille käyttöä olisi enemmänkin.

1 comment:

Barbro said...

No onpas Keskisen Vesalla tyylitaju hukkunut suohon. Aikookohan se Tuuri-Disneytä alkaa rakentamaan. Hieno hotelli kieltämättä, mutta onko se pudonnut väärään paikkaan. Mulla onkin varmaan viisi vuotta vierähtänyt edellisestä vierailusta ja silloinkin ostin vain yhden tarjous-cdn... olen huono shoppailija.