Sunday, February 04, 2007

Vastaisku

Eilen illalla neulonta-kanavalla irkissä virisi keskustelu. Monet ovat huomanneet, miten blogilista täyttyy neulonta-aiheisista blogeista. Ilmeisesti se, että meitä on aika monta ja meillä on yhteishenki ja hauskaa, suututtaa muita. Ollaan huomattu, että monet on alkaneet muuttamaan blogiensa nimiä neulonta-aiheisiksi. Nythän on lankahamsterikuu ja se etenkin poltti monen hihat.

Surukseni huomasin, että myös yksi suosikki taksiblogini on sortunut tähän. Taidanpa vastineeksi lopettaa hänen juttujensa seuraamisen. Kuulin myös että vaaliteemaiset blogit on nimetty lanka-aiheisiksi. Tämä on ihan huijausta. Itse äänestän jotain muuta kuin sellaista, joka yrittää ratsastaa langankuluttajien "maineella".

Monet lähtivät mukaan, idea ei ollut edes alunperin minun. Jos asia enemmän kiinnostaa, käväsikää _nopeasti_ blogilistalta vilkaisemassa.

6 comments:

TiinaV said...

Jep. Tissit on kivoja.

Pörrö said...

Tissit bongattu

Itkupilli said...

Ihan hauska päivä seurata blogeja, tilasin suosikeiksi heti kaikki tissiblogit, koska selvästi niillä blogeilla on munaa!:)Ja on niin upea ilmiö toi neuleblogien välinen ystävyys, että sen puolesta otan osaa tähän tissileikkiin!

laplero said...

Huono juttu ehdokkaille, jääpi monen neulojan äänet saamatta. Tietääköhän ne edes mikä tässä on meininki, vaihtaavat nimen koska muutkin tekevät niin...

Pitäisiköhän keksiä omallekin blogile joku vastaisku-nimi. Vaikka Jennijeen vilautukset.

TiinaV said...

Hassu juttu, mutta miulta lähti ilmeisesti eilisen johdosta muutama tilaaja... :D

Samppa said...

Ehkä työn vuoksi olen hieman paatunut, mutta tuntuu jotenkin turhan herkältä loukkaantua pienestä leikistä. Eihän se lainkaan vähennä lankablogien arvoa. Varsinkin kun kyseessä ei ole tahallinen ilkiteko vaan mielestäni harmiton pila.

Olen baarin ovella kuullut yhtä lapsellisia uhkauksia kuin "taidanpa vastineeksi lopettaa hänen juttujensa seuraamisen." Kyseisestä teosta todennäköisesti kärsit vain sinä itse, kun jäät paitsi hyvistä jutuista.

Hauskaa harrastamista.