Monday, November 27, 2006

Morjens!

Käsi ylös, kuinka moni lukija on kyllästynyt odottamaan uutta postausta!

No asiaan. Tässä on sekalainen seurakunta erilaisia kuvia ja jotain epämääräistä muistiinpanoa. Koetetaan jatkaa sitten taas vähän lyhyemmillä postausväleillä...

Pallo.
Kuopion kaupungintalon kulmalla on ollut kukkapenkki, jossa joka vuosi on ensimmäiset krookukset kukassa jo ennenkuin lumet on sulaneet jokapaikasta. Alla menee ilmeisesti lämpöputki. No, ensikeväänä on turha odotella krookuksia, kun kukkapenkistä kasvoi marraskuun alussa pallo.

Ihan tyhmää.

Netissä pyöri vähän aikaa sitten muutamia linkkejä, joissa esiteltiin uutta xbox 360:stä kuitin kera. Olin "ovela" ja tilasin Halensilta laitteen lisäksi myös kangasta, metrin. Tilausvahvistuksessa oli kuitenkin 1.2 metriä. Syy kankaan ostamiseen oli se, että uudet asiakkaat saivat 40 euron ylittävästä ostoksesta 10 euron alennuksen. Pelikone oli 39.90, kangas 2.9e metri... Laskin että näin säästää vähän.. Meidän kuitti oli 41.40 kun muilla oli 48.90... Säästöä se on pienikin säästö. Kun vaivauduin avaamaan kankaan ja mittaamaan, sitä oli 2.17m... Eli oikein tuplakädetys kyseisen firman toiminnassa, ensin nettisivulla hinnat väärin ja kankaat mitataan vielä pieleen...

Tampereen messuilla olin sen 3 päivää myymässä helmiä. Tässä muutamia kuvia aiheesta:


Nämä oli ihan uutta Helmimerissä. Maanantaina oli laitettu tilaus Italiaan ja torstaina kun kävin hakemassa itselleni parkkikortin ja näytteilleasettajakortin, italialaiset oli esittelemässä näitä:Käsinmaalattuja helmiäiskoruja. Aika ihania. Melkein ostin... Jos olisi ollut violettia tuolla kasviaiheella, iso ja kaksi pientä, ne olisi kyllä mukaan lähteneet!

Muutamia kuvia myös Strömsön miehestä:
Sekä neulemaskottikisasta:


Laiskiainen oli kyllä tosi hulvaton :)

Tällaista tälläkertaa.

1 comment:

Helena said...

Siis tajusinko nyt oikein... Saitko sä siis sen xbox360-koneen tohon hintaan, 39,90? Ne ei alkanu valittaa että "ei me tätä sulle voida tähä hintaan myydä, pilkku on nyt vahingossa väärässä paikassa"? wau... :)