Wednesday, October 04, 2006

Emmaus

Pitkään aikaan en ole ehtinyt (tai jaksanut) kirjoitella.
Viime lauantaina lupasin äidille, että tulen hänen kanssaan Siilinjärvelle, Emmauksen kirpputorille neljäksi tunniksi (10-14) ilmaistyövoimaksi. Työsuhde-edut: saa ensimmäisenä katsella, mitä kivaa siellä on... Palkkaahan tuosta ei kellekään makseta. Naurettiin, että parhaassa tapauksessa siellä käy 4 tuntia myymässä tuotteita ja tuo tullessaan jotain varastosta ja ostaa vielä jotain tilalle.

Mutta tässä kaikenlaisia aarteita:

Tuotteet ei ole hinnalla pilattuja, takit maksavat keskimäärin 5 euroa, villapaidat pari euroa....Henkilökunnan jääkaappi, oikein kunnon retromallia. Ei myytävänä :)

Jos haluat auttaa, kirpputori on auki keskiviikkona klo 16-20 ja lauantaina kello 10-14. Tuonne kaivataan uusia myyjiä, jos vaikka kerran kuussa käy neljä tuntia istuksimassa, siitä on jo paljon apua! Saa ottaa neuleen mukaan. Minullakin oli, vaille yhden aikaan aloin tekemään kolmatta sukkaa Austermann Step-langasta. Langasta tuli lopulta kahdet sukat ja vielä iso kerä jäi tähteeksi.Pienet sukat painaa 9g, isot 68g. Isot on jo käytössä, pienten käyttäjä ei ole vielä syntynytkään. Tuli tilaustyö, täti kysäisi, josko tekisin pienet sukat. Toivottavasti nuo on sopivan kokoiset. Kummassakin sukassa tiimalasikantapää. Isommat on n. 45-kokoa...Lankaa jäi tähteeksi 23g. Lankaa kului 77g ja 323,40 metriä.
Tilkkupeittokin edistyy, vihdoin pääsin taas sen kimppuun. Tosin seuraavaksi taas viivästyy, kun tulee Novitalta pikakiire neulottavaa. Joku colorista tehty neule onkin niin ruma, että se pitää tehdä yksivärisestä.

55 555 tuli täyteen ja ilmoittautunutkin on! Paketti hieman viivästyy, lupasin viikonloppuna katsella, mutta en sitten ehtinyt kuitenkaan. Tämän viikon nimissä lähtee sinnepäin!

3 comments:

Meri said...

Mikä laite tuo "Pränafa" on ?

Zoey said...

Ihanat mini-sukat :)

Minit ja isommat ovat molemmat kyllä myös tosi nättejä väreiltään. Mites olet tuon läikikkyyden saanut aikaan, vai tuleeko se suoraan langan värjäyksestä?

Meeri said...

meri: se on joku miesten parturointikone. Ikuvanha :)