Tuesday, September 19, 2006

Chilien edistyminen

(... tuntuu että mikään muu ei edistykään nyt....)

Kukaan ei ole kysellyt chilien perään. Hyvin ne jaksaa. Jopa yllättävän hyvin.
Tällaisiksi ne on jo kasvaneet! Kummastuttaa vaan tuo lehtien värin vaihtuminen. Vettä ne ei ole saaneet liikaa. Tai ei ainakaan pitäisi. Keittiön otukset meinasivat jäädä liian vähälle vedelle, sen takia yhden ruukun kasveissa on vain ranka jäljellä :D Saa nähdä tokenevatko.

Kohta kai noita olisi tarkoitus antaa eteenpäin, niinkuin hoito-ohjeessa kehotetaan.

Mitäs muuta. Novitalta tuli paketti, jossa oli valkeaa samosta. Tarkoitus on tehdä kevään numeroon palmikkopaita. Pitkästä aikaa tosi innostava ja kiva neule! Tuli siellä kerä violettia teddy galaxia mukana, teen ”Maddaleenan myssyn” 

Sain bolerosta palkaksi vielä 2 vyyhtiä Merinosilkkiä. Olen mietiskellyt, millaisen huivin niistä tekisin. Yahoon neulontalistalla oli kiva linkkivinkki ja sieltä päädyin alpakkasivulle: http://www.aurora-alpacas.com/ . Kyselin jo ohjettakin, taidan tuollaisen tekaista ...

Mutta nyt taas seuraaviin haasteisiin!

2 comments:

Anonymous said...

Mulla on ainakin nuo chilit olleet mielessä. Meinaan tässä syksyllä tuli miehen kanssa juttua että pitäis ostaa joku kerta chilejä, niin sanoin sille että "niitä voi muuten itekin kasvattaa, mä tiedän kun yksi neuleblogaaja just kasvattaa niitä ja on laittanut nettiin niistä aina välillä kuviakin":))

Anonymous said...

Ooh. Chiliä kasvatellaan täälläkin. Mulla on tosin vain yksi kasvi, kun en enempää tarvitse. Siinä on kai viisi tai kuusi lehteä. Kasvoi ensin hyvin, mutta jumahti sitten tuohon kokoonsa ja rupesi värjäilemään lehtiään.

Ehkä tuo lehtien värjäytyminen on joku kasvuvaihe, josta ei liiemmin tarvitse huolestua?