Tuesday, July 18, 2006

Tulihan se

Nimittäin se palkinto.
Täytyy kyllä sanoa, että melko uskalias pakkausmenetelmä Sinisellä Kurjella. Toivottavasti oikeat tilaukset eivät liiku tällaisessa:
Posti nimittäin tunnetusti heittelee tuollaisia epämääräisiä nöttösiä miten sattuu. Jos pussissa olisi ollut esim. bambupuikot, ne olisi varmaan mukavina pätkinä. Päällä ei ollut minkäänlaisia lähettäjän tietoja, ei myöskään pussin sisällä ollut lähettäjän tai vastaanottajan tietoja. Tämä on aika olennaista, jos esim. pakkaus repeää, niin jossain on vielä tiedot tallessa. Nimilappu on hyvällä liimalla, ei lähtenyt repeämättä irti, kokeilin kahdesta kulmasta :)
No, eniveis, tältä näytti sisältö:

2 kerää Opalia, sininen lanka on Uni-merkkistä, kirjavassa ei ollut mitään tietoja, ei edes värierää tai -numeroa. Varmasti hirmu hyvää lankaa, mutta tämän kohdalla on sama juttu kuin Novitalta tulleen olympianeulekisan arvontapalkinnossa, tuo lanka on sinistä ja minä en ole ollenkaan sininen ihminen... Ystäväiseni oli kuitenkin halukas vaihtamaan johonkin toiseen kerään, joten hänen kanssaan diilataan, kun tavataan :) 2.5mm sukkapuikot, näille on aina käyttöä. Japanilaiset palmikkopuikot, muovia. Saa nähdä miten noitten käyttö onnistuu, kun metallisen kanssakin on hankaluuksia. Minulle paras puikko on tavan sukkapuikko ;) Silmäneuloja, näitäkin aina kuluu ja on hukassa. Oudointa oli ehkä nuo violetit puikot. Hyvän väriset, ei siinä mitään. Normaalia lyhyemmät mutta suuri miinus siitä, että puikoissa tai paketissa ei ole minkäänlaista kokomerkintää. Silmämääräinen arvio on, että nuo ovat noin 5mm kokoa...Toissapäivänä tuli tekaistua muutama kännykkäkoru. Ensimmäiset lähtivät jo torikujalle, loput odottavat postipoikaa, joka toivottavasti huomenna tuo kännykorunpäitä.


4 comments:

Anonymous said...

Hyvältähän tuo palkinto tuossa näyttää, ja on varmasti arvokaskin. Mulla on kanssa lahjana saatu nuo samanlaiset muoviset palmikkopuikot, niiden koot ovat 3, 4 ja 5 mm.

Ja muuten, samaa mieltä tuosta pakkauksesta, ihan tilauksetkin tulevat tuollaisessa. Viimeksi ainakin mullekin tuli tuommoinen pötkyläpaketti, onneksi langat ja puikot olivat ok. Kummiskin siitä joutuu maksamaan monta euroo postikuluja... voinpas olla väärässäkin kun en summaa tarkalleen muista, mut kuitenkin. Jos joku muistaa paremmin niin saa oikaista! Opalin langat ovat kuitenkin ihania neulottavia, harmi kun väri ei ollu oikein sun väri. Kiva kun saat vaihdettua. :)

eusu said...

Tuoo harmaankirjava lanka on Opalin Dreamcatcher (nro; 1234). Tein siitä taannoin miehelleni sukat (käy selaamassa blogiani alaspäin 15.6 asti, niin näät millaiset tuli (jos siis kiinnostaa)). Mä tykkään hirmusti noista Opalin langoista!!

Ihania kännykoruja!

Anonymous said...

Kyllä Sininen kurki lähettää normaalit tilauksetkin vain muoviin pakattuna. Vähän kauhuissani avasin keväällä sieltä tullutta pakettia, kun muovit olivat matkalla jo revenneet ja oli muutenkin kärsineen näköinen paketti. Puikot ja langat olivat onneksi kunnossa, mutta toista kertaa en välttämättä tilaa. Luulisi niillä postikuluilla saavan rahoille jotakin vastinetta, mutta ilmeisesti ei.

Opalin langat ovat kyllä ihania. Niistä tulee tosi kivan ohkaisia sukkia :)

Anonymous said...

Lähettää joo langat tuollaisissa muovipaketeissa, mutta ainakin pelkät puikot (tilasin kahdet Addin 30cm pyöröt) tulivat ihan normi kirjekuoressa.

En sitten tiedä jos tilaisi pelkät bambupuikot niin tulisivatko kirjekuoressa. Voisi kuvitella että napsahtaisivat poikki...?