Saturday, July 29, 2006

Ei jaksa keksiä otsaketta.

Mietin, että mitähän sitä nyt postailis, ei oikein ole mitään valmistakaan esiteltäväksi. Jaottelin chilit pois noista pikkuruukuista, ne on nyt tämän näköisesti kasvamassa:
Tästä olisi tarkoitus tulla jakku, parin viikon päähän. Saa nähdä miten käy. Pitkilleen en ole lähtenyt noin alkeista, että olen kaavat silpunnut ihan palasiksi ja muokannut kunnolla.. Katsoo nyt. Eli vanhaa lakanaa nuken päälle neulattuna.Salaiseen neuleystävään osallistuin myös, saa nähdä miten käy. Napin laitan jahka jaksan.

Sit myös tämmöiseen hurahdin. Välähti mieleen, että voishan noista tehdä vaikka vaakatilkkuja, ei tule niitäkään liiemmin neulottua. Ei huvita tehdä aina sitä sileää tai ainaoikeaa. Vois kokeilla erilaisia mallineuleita porukalla ja sit pistää tilkut eteenpäin :D

Muulikin kävi pyörähtämässä ja sai mukaansa Eurokankaan muovikassillisen viemisiä Etelä-Suomeen. Toi tullessaan testipotkarin värjättäväksi, vaihtareina lähti sininen opal. Ja sen tilalle tulenee joskus joku muu vaihtari ;) Huomenna vien kaksi kassillista kankaita äitin ystävälle. Toinen omia, pikavilkaisulla löytyneitä ja toinen tänään tilkkuystävän luota saatuja. Ihan sattumalta avasin suuni ja hänellä oli lastenkuosikankaita pussillinen.. Oli saanut lahjoituksena, pistetään kiertoon :D Minä ajattelen, että jos en itse ehdi tai jaksa tai ei vaan huvita, tehdä hyväntekeväisyyteen valmiita tuotteita, niin ainakin antaa materiaaleja.

No comments: