Sunday, June 11, 2006

kuvia!

Jahans, mistäs kuvasta aloittas...Onko kellään hoito-ohjetta tuolle kasville? Kyseessä pitäisi olla japaninpippuripuu/pensas, eikä googlettamalla löytynyt mitään. Pitäisi tietää vähän miten sitä kastellaan. Orkidearuukku sai uuden paikan, kun ei sitä orkideaa tullut ostettua. Nyt on chilien uusi kasvatusyritys menossa, ei voi panostaa molempiin yhtä aikaa ;)

Käväisin pikaisesti Tuusulassa, seurakuntaopistolla (tai jotain sinnepäin, en jaksa nyt tarkistaa) otin kuvan pihlajasta tällä kertaa. Kyllä kovasti kukkii puut...Ne hääjuhlatkin oli eilen, uskaltaudun tänään laittamaan kuvan puvusta takaa. Taustalla somisteena kummitätin punontajuttuja.Etupuolen kuva tulee varmaan jossain vaiheessa...

5 comments:

Villasukka said...

Puku näyttää upealta!

Tarja said...

Olisiko tästä mitään apua?

Sia said...

Tosi upea puku!

TiinaV said...

Wau! Ihan mielettömän upea puku! Onko tuo helman laskosidea jostain Käsityökerhon lehdestä? (kun tuli sattuneesta syystä vuosi sitten selattua häämalleja aika paljon..)

tohveli said...

Puku näyttää upealta!!

Kasvistasi saitkin jo yhden vinkin, mutta kokeile hakusanoilla anispippuri tai pippuriruutapuu. Rakkaalla lapsella tuntuu olevan monta nimeä.