Friday, May 19, 2006

Valmista

Päivitellään välillä valmiita juttuja.
Neuloin joutessani pari huivia myyntiin kotiväestä, kerästä tuli tälläkertaa neljä huivia ja lanka meni kokonaan, eli 200g/663m.
Marjutilta ostettu hamppulanka päätyi joogamaton suojaksi, menekki 267g/237m, kaikki siitäkin käytetty. Viimeiset rippeet sain käytettyä kiristysnyöriin :D
Malibupaita tuli kasattua vihdoin, siihen meni lankaa 520g/686.4m. Brillasta kokeilin myös tehdä kesähuivin, lankaa meni 53g/106m. Kaikkiaan siis 1040g/1693m.

Viimeisin valmistunut tilkkuprojekti on myös päätynyt uudelle omistajalle. Kuvaa mahdollisesti tulee jossain vaiheessa.

Ompelukset edistyy, hääpuku on kasattu sovitusta varten, viheliäinen tyllialushame on myös kasassa. Toivottavasti tekemäni pussukka on tilaajan mielestä kiva, ettei tarvitse alkaa hatusta uutta miettimään... Maanantaina edessä lähtö kohti Helsinkiä ja sekä puvun sovitusta (ja valmistumista) että Pohjoismaisia tilkkupäiviä. Ensiviikon perjantaina minut voi tavata jossain päin kaupunkia, tai sitten ei :)

Helmitöitä aloin tekemään, aikaisemmin kuvaamalleni usb-tikulle kaulanauhaa. Ei ihan riittänyt 10g pussi delicoita, kahta väriä. Vajaa 10cm jäi vajaaksi. Lisätilausta vaan :) Kuvaa siitäkin, jahka valmistuu.

Kannattaa muuten blogissa miettiä, mitä tekisi langoista. Pääsin juuri eroon niistä punaisista butterfly-langoista :) Ei tarvitse miettiä mitä tekisin :D

Torikuja aukeaa taas kesäkuun alussa, vien sinne neulomuksia. Saa nähdä mitä uutta keksisi tälle kesälle...

Tässäpäs tärkeimmät tälle päivälle, lisää taas joskus!

No comments: