Wednesday, February 15, 2006

Enpäs keksi otsikkoa tälle päivälle, on niin sekavat jutut :)

Aloitetaan vaikka eilisaamusta. Puhelin soi. Kansalaisopistolta soitetaan, että joogakurssi on tältäpäivältä peruttu, koska ope on kipeä. Nyysk. Eikä korvaavaa kertaa järjestetä. Mutta, saadaan lippu, jolla voi käydä missä tahansa liikuntaryhmässä yhden kerran. Voisikin kokeilla jotain ihan uutta ja outoa ;) Posti tuli. Jee! "kiviäkö sieltä tulee".... Ei, kun tuli uusin Bead & Button -lehti! Sen lisäksi tuli Helmimerin kuvasto. Kivaa! Etenkin kun mukana oli taas vakioksi muodostunut "inventaariolista" poistuvista tuotteista sekä erikoisalennusjuttuja... Iik :) Ei siitä nyt sen enempää, palataan asiaan illemmalla...

Päätin käydä kaupungilla, pitkästä aikaa polkupyörällä. Oli aivan ihana ilma, aurinko paistoi, pakkasta n. 5 astetta eikä edes tuullut! Tänään näyttäisi olevan samanmoinen ilma, btw. No, kaupunkiin pääsin ja olin ihan läkähdyksissä... Kävin hoitamassa asiat, mm. postitin eteenpäin kahdet bambupyöröpuikkosetit, jotka tilasin ebay-tunnuksettomien puolesta :) Varmaan lähipäivinä ilmestyy kahteen blogiin.... Kävin Eurokankaassakin pitkästä aikaa, mutta eipä siellä ollut oikeastaan mitään mielenkiintoista. Sitten vaan kotiin fillaroimaan... Kotiin päästyä oli sekä kuuma että kylmä.. Ja iltaa kohti totesin, että vissiin voisi vähän enemmän venytellä ja joogata kotonakin. Hartiat ja alaselkä aivan toivottomassa jumissa. Tänään vois lähteä taas pyörällä kaupunkiin kun on japaninkurssi..

Juu. Eilinen oli taas "työtyö"neulepäivä. Toissapäivänä neuloin olympianeuletta ja lupasin itselleni että "hiha valmiiksi, sitten taas iskeä oikean työn kimppuun ja siitä etukappale valmiiksi". No, ensin kuva olympianeuleestaJa sitten kaksi kuvaa kirjoneuleesta. Valmiina siis etukappaleet, takakappale ja hihaa aloittelin eilen, kun en jaksanut ottaa olympiatyötä syliin.

Hienosti sensuroidut, vai mitä :D Kerron sitten ensi talvena, tai laitan kuvaa...
Näihin mulla siis hamsterikuun aika menee...

Joo. Se Helmimerin kuvasto. Riikka on päätynyt vaihtamaan helmien numeroinnin. Ainakaan vielä ei tieto ole webbisivulle päivittynyt, mutta aloin luetteloimaan ja järjestelemään omia helmiä uuteen uskoon. Olen pitkään miettinyt kunnollista järjestystä noille, enkä ole jaksanut alkaa asialle mitään tekemään...
Ensimmäisessä kuvassa "orvot" eli ne, joita ei enää uudessa kuvastossa ole. Pari pussia on kyllä laatikossakin..Kahdessa seuraavassa on sitten helmet nätisti järjesteltynä. Istuin ehkä kolme tuntia sohvalla ja järjestelin helmiä uuteen järjestykseen. Senkin tuloksena hartiat on ihan jumissa... Neulominen auttaa ;)
Nyt sitten pitäisi vielä löytää se pussillinen niitä isoja helmiä.. Niitä tarvittaisiin taas ensi viikolla kun on englantilaisen tilkkuilijan kanssa tärät.

Eiköhän tämä tästä. Myöhästyneet ystävänpäiväonnittelut kaikille blogia lukeville.

Neulepuikkopussisuunnitelmat edistyy, hahmottelussa on ollut pari pyöröpuikkopussia. Hintaa tiedottelen, jahka olen muutaman tehnyt valmiiksi ja osaan sopivaa hintaa niille ajatella.

1 comment:

kuttu said...

Haa! Puikot on siis postissa, odotan kieli pitkällä! ;)
Ihanan näköisiä noi sun helmikokoelmat.