Thursday, February 23, 2006

Bambupuikkohehkutusta...

Aloitin eilen mysteryshawl kolmosen. Teen sitä kaksinkertaisella virkkauslangalla (totesin, että vois tehdä yksinkertaisenakin...) 2-bambupyöröllä. Aloitin tietysti sukkapuikoilla. Kuinka moni voi kehua/sanoa että voi pyöröpuikolla esitellä työtään näin:Eipä ole ollut tällaisia puikkoja aikaisemmin. Ja on muuten ohuet :)
Mutta, laitanpas sen ebaykauppiaan tunnuksen nyt tähän, niin saatte kaikki käydä nuuskimassa tilannetta :) Sinne on tulossa myös meille sopivia sukkapuikkosettejä, eli 5 kpl paketissaan...

Sitten ihan muuta. Maanantaina koetettiin kasata työtuolia... Osat ei oikeasti sopineet, ohjeet oli ala-arvoiset. Käsinojien kanssa meinasi sitten hermot mennä, ruuveja ei saanut millään ruuvimeisselillä kiristettyä... Tuli sitten otettua pihdit ja 5-senttinen apuun... Kolme näitä meni.
Ja tosiaan, eilen vein postiin kirjoneuletakin, joka tulee siis ensitalven Novitaan. Ihan kivan näköinen, 7-veljestä, mustaa, valkeaa ja harmaata. Kuvaa tulee.. ensi talvena :D Lankaa meni 715g ja 1430m, jota ei harmittavasti hamsterikuuhun lasketa... Mutta hamsterikuu onneksi jatkuu, katsotaan pudotuspelit vielä, miten käy ;)

Laitoin nyt heittoarviona 1000m Johanneksen pellavan kulutuksen tuonne metreihin.

1 comment:

KatjaL said...

Minä myös osallistuin tuohon MS3-knitalongiin, mutta en oikein saanut selvää, että kuinka paljon arvioitu langankulutus olisi. Siis jos hiukan ohuemmalla lace weight-langalla aloittaisi, niin kuinkahan monta metriä pitäisi varata?