Friday, January 13, 2006

Perjantai 13.

Jahas. Mulla alkoi päivä suht. hyvin. Kun posti tuli (vihdoin, yhden jälkeen...) tuli sekä uusi Novita että ebaystä ostamani peli. Myös postcrossing-kortti oli saapunut perille, siitä tuli viestiä.

Tänään oli pyykkipäivä. Pesin Huopaspipon, ei kutistunut kylliksi. Oli vissiin liikaa pyyhkeitä kaverina. Pesin sitten toiseen kertaan, mietin että pitäisiköhän pestä 30 asteessa.. Pistin kuitenkin toisen kerran 40 asteeseen. Kutistui ehkä himpun liikaa, "korvat" on vähän kummallisen näköiset... Enemmänkin nupotettu lehmänpää... No, täytyy testata mallipäällä ja kysyä, kelpaako vai teenkö toisen. Täytyy kokeilla seuraavaa Kutun vinkillä. Liekö ollut aloittelijan "moka" vai mikä, mutta tuo oikealta päättely käy ihan hyvin huovutettavaan neuleeseen, koska se ei liiemmin näy.

Nyt kun vielä ehtisi pelata peliä... Ostin hassun elohopeapelin kun final fantasyä ei vielä ole tullut... Toinen mikä olisi hyvin mielenkiintoinen "peli" on tämä. Tosin tuo on suunniteltu japanilaisille, jotka haluavat oppia englantia. Myös kiina-versio on olemassa. Ilmeisesti tekeillä on myös englanti-japaniversio....

No comments: