Friday, December 09, 2005

kiirettä...

Kiirettä piisaa. Pahoittelut pitkästä päivitystauosta. Paljoa ei nytkään ole tarjolla.
Kaksi valmista ponchoa, tyttöjen kokoa ja yksi pipo. Huivi vielä kaveriksi ja parit virkkaukset ja paita ja ja... Ehtiihän tässä..
Tänään oli puun kultauskurssin toiseksi viimeinen kerta. Iskettiin mixtion (eli myrkkypurkista) kehyksiin ja häivyttiin paikalta. Puolen tunnin päästä mixtionin levityksen aloittamisesta alkoi kurkussa tuntua ikävälle. Kotiin tultua iski päänsärky... En suosittele kellekään. Jos joskus vielä tuota käytän, en suostu ilman "nasua" sitä laittamaan. Karmea katku :(
Jännittävää nähdä, miten on käynyt, onko kehyksissä juovia vai mitä... Huomenna siis aamulla kasilta täysin hereillä opistolla ja kultaa laskemaan.... Näihin kuvattomiin tunnelmiin!

2 comments:

MysteryKnitter said...

No voi sentään! Ymmärrän kyllä jossain määrin miltä sinusta tuntuu. Meidän koulussamme käytetään tussitaulua. Se taulu puhdistetaan sellaisella tökötillä, jota ei meikän elimistö oikein tahdo kestää. Mutta minkäs teen....Liitutaulussa on kieltämättä etunsa, sen minä myönnän nyt.

martsuli said...

Ai ei paljoa ole tarjolla? Mielestäni olet saanut paljon valmista aikaiseksi.. kaikki on tietenkin suhteellista. Itse olen onnellinen jos yhden sukkaparin saan valmiiksi viikossa tai kahdessa.