Tuesday, December 20, 2005

:) ja :(

Ensin :)
Tänään tuli postia Novitalta. Just eilen laitoin paketin menemään asiakaspalautuksena (oli jo tänään perillä!!) ja kyselin, milloinkahan mahtaa uudet lankakartat tulla... No, tuntia myöhemmin toi postipoika paketin kotiovelle, siellä olikin uudet lankakartat, sekä painettu versio että hiplattava versio. Ihania uusia juttuja on tulossa, vaikkakaan värimaailma ei ihan satu minulle, kuten tämä syksy sattui. Mutta aivan varmasti laitan pitkää listaa tilattavista langoista menemään..

Sitten :(
Tuli tuossa hetki sitten postia toiselta pomolta, kansalaisopistolta. Kuten odotettavissa oli, käsinneulontakurssille oli tulossa vain 5 oppilasta, joten se ei ala. Kuitenkin kovempi täräys oli se, että tilkkutyökurssi loppuu. Sinne oli vain 6 tulossa. Syksyllä oli kuitenkin vielä 10, osa heistä sanoikin, että hintojen nousun takia on pakko jäädä pois. Mutta uusiakaan ei ollut sitten tulossa tilalle :( Eli nyt ei olekaan keväälle töitä kansalaisopistolla, nyyskis.

Eipä tähän voi sanoa kuin että "elämä on".

2 comments:

vanilla85 said...

Koska tämä uusi lankakartta tulee yleiseen jakoon, nettiin ja kauppoihin? tai koska ylipäätänsä kevään langat tulevat?

Meeri said...

Tammikuussa tulee uusi Novita, eiköhän ne samoihin aikoihin ala lankakarttoja ja lankoja ala toimittamaan kauppoihin. Joku novitaklubissa puhui, että jo tämän vuoden puolella johonkin kauppaan on luvattu uusia lankoja...