Monday, December 19, 2005

Hiphei vaan!

Jopas nyt on aikaa naputella ihan ruhtinaallisesti :)
Tänään vein eilen valmistuneen nallepaidan kahden ponchon kanssa postiin. Nallepaitaan meni lankaa 340g eli 884m.Aloitin myös eilen toista paitaa, tähän astista edistymistä kuvassa:Sitten vihdoin kuva joulukortista, jonka sain tilkkutyöryhmältä. Ihan itse tehty, kokonaan kankaasta. Myös nurjalla on kangas, välissä "lippispahvi", eli sellaista vanun tyyppistä juttua, jonka läpi voi ommella. En nyt muista oikeaa nimeä...Ylläripostia: sonera kerrankin palkitsee vanhoja asiakkaita. Eilen mietin, että pitäisi tehdä vissiin uusia patakintaita, kun entisissä on jo reikiä ja lämpövanu on lähinnä haihtunut ilmaan... Tänään tuli pulska kirje, jossa oli patakinnas :DSen lisäksi tänään tuli "heijastin"lankaa! Krista tilasi joku aika sitten "vähän" heijastavaa lankaa ja tarjoili sitä hintaan 20snt/metri. Hienosti pakattua, vielä kalatarralla ja tekstillä häntä, "aloita tästä" :D Kiitoksia näin julkisestikin Krista, heijastavasta langasta!Eihän tuo varsinaisesti ole tosiaan heijastin, mutta ajattelin pienenä lisänä neuleisiin ja heijastimen kaveriksi!

Tässä ehkä tärkeimmät tälle päivälle, palataan taas kun asiaa on :)

Kiitoksia muuten kommentoijille. Äitin kanssa juuri juttelin, piparimökit oli menneet tosi hyvin kaupaksi. Vain kaksi talopakettia (siis seinät ja katot nipussa) oli jäänyt tähteeksi ja äiti tuumasi että vie ne ratsutilalle hevosille :)

2 comments:

Krista said...

Ole hyvä =o)

Ihan heijastavana lanka minulle myytiin, 3M..mutta onhan se niin ohutta, että ei kovin paljoa näy.

Jään odottelemaan uutisia, mitä olet langasta tehnyt =o)

Hurja talo-projekti! JA sitten vielä kaikki myyty! Hienoa!! Oliko siellä ne perkkihallin myyjäiset Siilinjärvellä vai jotain muuta?

Mukavaa ja rauhallista joulua!!

Stina said...

Oih ja voih, kateus iskee, kun plaraa näitä kaikkia tekeleitäsi läpi.. ;) Tekisi mieli aloittaa uutta työtä, mutta kun edellisiä on niin monta kesken ja aikaa tosi rajallisesti. Tosin, jos tämänkin blogisurffailun olisin käyttänyt neulomiseen, olisin saanut ainakin jonkun verran eteenpäin tehtyä. Aina ei voi voittaa :)