Thursday, November 10, 2005

Valmista

Mystery shawl 2 tuli valmiiksi. Harmittavasti kauhea tappelu alkoi siitä, kun ykkös- ja kakkosohjeen tekijä pisti äänestyksen siitä, että olisivatko neulojat valmiit maksamaan nimellisen, 3 taalan maksun sitten kolmosohjeesta, viimeisteltynä ja kuvan kera. Eli ohje tulisi edelleen pätkissä, mutta valmiista ohjeesta sitten maksettaisiin... Minusta tuo nyt on ihan asiallista, ei tuo niin iso raha ole. Ja aivan varmasti saa aikaa käyttää suunnitteluun. Vihaksi monia pisti lähinnä se, että ohjeissa on ollut virheitä, joita neulojat ovat "joutuneet" korjailemaan. No, vastineita oli montakin, mm. "ostakaa neulontakirja ja tarkistakaa jokainen ohje, onko virheitä.." Kyllä niitä virheitä tulee ohjeisiin, olipa ne sitten kaupallisia ohjeita tai yksittäisten ihmisten tekemiä.

No se siitä. Lankaa meni 220g ja 572 metriä. Kuvaa tulee ehkä joskus, kun jaksan pingottaa tuon kummallisen mytyn :) Samaten violetti Nallecolor paita on valmistunut, siis kasausta (ja vetskarin ostoa) vaille valmis. Siihen meni lankaa 447g ja 1162.2m, ompeluun jos varaa sen 3g, niin pistetään pyöristetysti 450g ja 1170m.

Neuleblogeissa kiertää erilaisia meemejä. Tässä "mitä kävelymatkan päästä löytyy". Eli kuva on Puijon tornista. Jos lähtisi pihasta kävelemään Puijolle, Antikkalan rinteen läpi, matkaa olisi varmaan 1.5-2km. Sieltä näkyy myös koti :)Jos lukemisen puute yllättää, tai et jaksa kirjastosta etsiä vanhoja kirjoja, ota avuksi nettikirjat! Project Gutenbergistä löytyy mielenkiintoisia kirjoja, joita ei ole tullut luettua...

No comments: