Friday, November 04, 2005

Kuvaton päivitys

Muutaman päivän olen miettinyt, että pitäisi jaksaa ja ehtiä kirjoitella jotain. Kun en ole saanut aikaiseksi ottaa kuvia, kirjoituskin on jäänyt.

Nyt kuitenkin pieni kuvaton päivitys. Veikkauksia on tullut jo kivasti. Valmiiksi sain Tux/Linux-huivin. Siitä tuli lähinnä kilometrin mittainen.... Kuvaa tulee, kunhan tuossa höyrytän sen vielä, että näyttää vähän suoralta. Pituutta tuli ihan reilusti, menee kerran kaulan ympäri. Kovilla pakkasilla siihen voi naamioitua kuten täällä.
Lankaa kului uskomattomat 574g ja 1148m. Eli kilometri :D

Pinserissä oli joku aika sitten meemi. Osallistuin siihen niiltä osin, että olen koettanut jälkiä jättää käynneistäni eri blogeissa. Pääasialliset vierailukohteet ovat lankapainotteisia (kuvat on pop!), mutta löysin jo kesällä puutarhablogin jossa oli kivoja kuvia. Myöhemmin bongasin myös tämän, jonne olen käynyt myös kommentoimassa. Haaveilen, että ehkä joskus on kiva piha (ei kauhean iso) jossa kasvaisi hienoja kukkia, edellisten tapaan... En usko että saisin kasvatettua tosin hienoja kukkia, tai että ne kukkisivat. Suutari pysyköön lestissään ja sitä rataa. Varovaisia kokeiluja kuitenkin chilin kanssa on, punanokkonenkin on pysynyt jo ainakin puoli vuotta hengissä.. Melkoinen saavutus!

Tänään tuli paketti Novitalta. Tällä kertaa ei ole lehteen meneviä neuleita, vaan lehdessä olevia neuleita, jotka menevät luultavasti malleina olleille. Pari kertaa aiemminkin olen tällaisia neulonut. Yhden kerran oli joulukuun alussa neulottavana takki, jolla oli (taas) tosi kiire. Kuulemma firman pikkujouluihin, johonkin arvontaan. Tuumasin silloin, että olispa kiva sellaisiin osallistua, johon pomoni tuumasi että "niin olisikin". Eli ilmeisesti ei ollut tavan työläisten pikkujoulukekkerit ne...

Näyttäs lanka olevan vihreää nalle coloria, pikkupojan takki 70 senttinen kooltaan ja miehen ribbipaita, hieman isompi, L-kokoinen... Näillä ei ole kiirus, joten ehdin neuloa vielä omaa nallecolori paitaa. Sitä violettikirjavaa, josta taitaa olla kuva tuolla aiemmin.. Hihat on valmiit, paitsi kavennukset ei menneetkään ihan putkeen (pitää purkaa ja tehdä harvempaan...) ja takakappale valmistui eilen illalla. Nyt alkoi siis etukappale, piakkoin toivottavasti on taas kilometri lankaa lisättäväksi sivupalkkiin!

6 comments:

Anonymous said...

eikö ole aika tyhmää, että ammattina on neulominen, kun sitten vapaa-ajallakin tuntuu olevansa töissä. luulisi, että alkaa vähäsen kyllästyttää kun neuloo 14/7

Meeri said...

No jaa. Jos en tykkäis neuloa työkseni ja vapaa-ajalla, lopettaisin jomman kumman. Kyllähän monet ihmiset tekevät kotoa käsin töitä, eikä sitä pidetä yhtään kummallisena. Voisihan sitä tietysti vuokrata työtilat kaupungilta ja käydä siellä neulomassa joka päivä esim. 6 tuntia, istua kopissa ja tuijottaa seinää...

Anonymous said...

kuinka olet meeri nimellä foorumilla, mutta täällä johannana?

Anonymous said...

saatko pitää töistä ylijääneet langat?
t. utelias neuloja

Meeri said...

En saa pitää jämälankoja. Ne menee työn mukana aina takaisin Novitalle, jotta voidaan tarkistaa langanmenekki. Joskus nimittäin on sellaisiakin lankoja, jotka tulee kartiolla tai isommissa kerissä kuin normaalikerät on, jolloin ilman vaakaa langanmenekin arviointi on mahdotonta.

Meeri said...

anonymous:
voisin vastata kysymyksellä: mikset itse kirjoita nimimerkillä?