Monday, November 07, 2005

Helmiä!

Tänään tuli Zeskan kirjekuori. Sisältönä helmiä. Ihan täpinöissäni, että mitä noista voisi tehdä. Muutama tosi kummallinen helmi (eikä välttämättä hyvällä tavalla kummallinen...) joukossa, mutta muutama todellinen "helmi"kin :DMahdollisesti jossain vaiheessa tämä lähtee eteenpäin kiertolaiseksi. Sitten kun minä kyllästyn noihin :D

Neulerintamalla voi näyttää olevan vähän hiljaisempaa, nallepaita valmistuu, samaten mysteryshawl2 nallesta.. Ja ne kaksi takkia on tuossa vielä paketissa lankana... Ja ne kaksi muuta tilausta ja ne ponchot ja ja..

Puun kultauskurssi jatkuu taas viikonloppuna. Meinasi kiire tulla grundauksen kanssa, ehkä neljännen kerroksen jälkeen hoksasin kuinka näppärästi sitä levitetään kehykseen. Vielä muutama kerros ja sitten liippaus. Toivottavasti onnistuu... Aika epävarma olo, kun en ole tuommoisia juttuja pahemmin tehnyt.

Eilen keräsin Sayilasta 30 euron tilauksen ja onnistuin hukkaamaan sen.. Ehkä tänään uudella yrityksellä..

Parin päivän päästä laitan kuvan tilkkupeitosta jonka vein tänään postiin. Koska peitto on ylläri, varmistelen ihan varmuuden vuoksi ja näytän työn vasta kun uusi omistaja sen on nähnyt.

3 comments:

Anonymous said...

musta on myös aika ihmeellistä, että liikut kahdella ihan eri nimellä. vastaisit edes viesteihin!
t. liisa

makepeace75 said...

Minusta taas on ihmeellistä ihmetellä moista. Moni käyttää eri foorumeilla eri nimimerkkejä. En näe siinä mitään ihmeellistä. Harva liikkuu netissä omalla nimellään, se ei aina ole välttämättä viisasta.

Meeri said...

Mikä merkitys sillä on monellako nimimerkillä/nimellä liikkuu netissä ja oikeassa maailmassa? Minulla on lempinimiä ja oikeita, ristimänimiä, jotka on olleet jatkuvassa käytössä enemmän kuin kahden käden sormilla on laskettavissa. Vastaan vieläkin varmaan melkein kaikkiin niihin...