Monday, August 29, 2005

maanantai

Näyttäisi siltä, että maanantait näyttävät viikolle suunnan. Joku aika sitten oli tosi kehno maanantai, sen jälkeen oli harvinaisen onnistunut maanantai ja muutamat kehottivat lottoamaankin jo :) No, tämä päivä alkoi sillä, että seinänkorjaajat tuntuivat tulevan seinästä läpi. Ovat pesseet ja puunanneet talon ulkopintaa, en tiedä mitä nyt tekevät... No, sen ansiosta en sitten kuullut että puhelin oli soinut. Koetin soittaa takaisin, kun epäilin numeron olevan kansalaisopiston. Ja liittyvän mahdollisesti japanin alkeet- kurssiin. Pääsin sitten vihdoin läpi (ja joku vastasikin jopa) ja yllätys oli iloinen: japanin alkeet- kurssille oli niin tunkua, että kursseja on nyt a, b ja c! Hyvä tuuri ei päättynyt puhelun osalta tuohon, vaan pääsin c-kurssille, joka on keskiviikkona ja päättyy sopivasti ennen omaa opetusta! Eli saan molemmat samalle päivälle \o/ jee!
Klasullakin oli vielä edukasta riisikeitintä, saa nähdä miten se käytännössä toimii :)
Uutta digikameraakin on tullut mietittyä pari päivää ja koska torilla meni "ihan hyvin", näyttää siltä että piakkoin saadaan uusi digikamera.

Takkiin ei mennytkään niin paljon lankaa kuin ajattelin, joten nyt on sitten vissiin pakko purkaa yläosa takista ja tehdä vähän pitempi. Lankaa jäi nimittäin vähän liikaakin yli... No, tästä on hyvä taas jatkaa.

Ai niin. Lueskelin neulontablogeja ja monet on varmasti jo huomanneet, miten nyt alkoi töiden viimeistelybuumi. Minä en lupaa että "viimeistelen vähintään kaksi ennenkuin saan aloittaa uutta". Lupaan että teen tangotakin valmiiksi tämän viikon nimissä ja koetan kasailla noita keskeneräisiä miten huvittaa. Niitä on ainakin 13 plus tuo vauvansetti. Ei, tästä ei tingitä :D

No comments: