Tuesday, July 05, 2005

Tiistaita!

Ei oikein ollut Cozy esittely"kunnossa", kun ilma oli pikkasen liian lämmin sille ... Eilen pukkasi n. 27 asteen lämpötilaa, joten ei oikein voinut levitellä huivia... Toinen turkoosin ystävä tosin vähän sitä vilkuili ;)
Eilen illalla ajattelin aloittaa kirjoneuletta, jotta saisin oikeasti noita lankoja pois. Neulontapalstalla yahoossa on ollut puhetta viimeaikoina millaisia töitä kukakin tykkää tehdä. Aika "haastava"voittoinen keskustelu oli. Aloittelin 1/2005 Modasta "Formula" takkia. Tosin lankana on oranssiraitainen 7-veljes ja sammaleen vihreä 7-veljes. Kokokin on ehkä "pikkutyttö"luokkaa, eli jotain 120-140cm.. Ehkä... Mistä sen tietää, kunhan valmiiksi saan. Ajattelin tehdä etu- ja takakappaleet samalla kertaa, mutta takkimallisena. Jos taas työ näyttää kivalta, tuosta voi tulla takakappale ja sitten pitää hommata lisää lankaa jotta saa etukappaleenkin :D Suunnitelmat muuttuvat nopsaan.

Kävin myös shoppailemassa alessa. Maanantaina ei mahtunut, käytiin äitin kanssa vaan verenluovutuksessa. Toriparkki oli ihan täynnä jo ennen yhtä... No, tämän päivän shoppailuihin. Kävin Tiimarissa, ostin massailuun (fimo softista helmiä yms.) muovitabletin. Ei tarvitse aina pöytää pyyhkiä puhtaaksi massailun jäljiltä! Kaksi hiuslenksua, joissa oli isot metalliset sydämet. Näistä ajattelin väsätä helpot korut. Kaksi leimasinta, normaalihintaan 59 snt kipale, nyt yhteensä 35snt!!! Kokoa on n. 2 cm kanttiinsa. Noilla voisi vaikka jotain korttitaustoja tms. paukutella.. Sitten sellaisia pyyhenipsuja paketillisen. Viimeistä lukuunottamatta kaikki oli -70%, nipsut -30%. Muovikassin kanssa ostokset olivat 3.3e. Joskus siis saa hyödyllisiä juttuja halvalla. Ehkä kolmisen vuotta olen epäaktiivisesti etsinyt noita pyyhenipsuja ;)

Kuvia tulee taas lisää tässä.. kunhan jaksan viritellä aivot valokuvausasentoon :D

1 comment:

Langanpäitä said...

Olisipa itselläkin mahdollisuus shopata Tiimarista (tai jostakin muusta askartelutarvikeliikkeestä) noin huokealla leimasimia... Kotikuntani Tiimarissa (siinä ainoassa) ei ole leimasimia kuin niitä kukkia mitä tyttäreni vinkui taannoin ostettavaksi. No... Pitänee pärjätä näillä tähän asti haalituilla kunnes seuraavan kerran rahaa jostakin tulee... Nyt on pidettävä vyö kireällä sillä tietokone syö ison loven budjettiimme, mutta kyllähän sitä kunnolliset työvälineet pitää olla...