Sunday, July 03, 2005

Tekstiä ja linkkejä

Cozy ei ole vielä valmis. Pituutta on tasan metri, keriä on vielä jäljellä. Saa nähdä minkä mittainen siitä tulee...
Eilen käväistiin Kuopion viinijuhlilla . Tai ei varsinaisesti käyty alueella, vaan kaverin siskon luona piipahdettiin ja parvekkeelta seurattiin mm. Scandinavian Hunksien esiintymistä. Pari polttareita viettävääkin pääsi lavalle istuksimaan :) Kyllä siellä porukka huusikin hurmoksessa lavan edessä, käsiä heilui aika monta... Hunksit esiintyivät avajaispäivänäkin. Eilen lavalla oli "special guest" joka osoittautui olevan laulaja, Geir Rönning. Yksi Hunkseista oli myös Eukonkantokisoissa, vaikkei pärjännytkään kauhean hyvin. Ulkomainen, hypetetty vieras, Dennis ei selittelyjen jälkeen osallistunutkaan koko kisaan.

Huomaa, että ulkona alkaa taas lämpenemään (+21 astetta klo: 12:05) kun sisällä on taas +30 astetta.. Eiköhän se iltaan mennessä nouse siihen kesän vakioon, eli +33 asteeseen. Kaikki ikkunat on auki ja myös parvekkeen ovi, mutta kun läpivetoa ei tule, eikä ulkona liiemmin tuule, niin ei täällä palelemaan pääse. Mutta on ihanaa kun on lämmintä! Ulkolämpötila tulee yleensä tarkastettua täältä. Talvellakin antaa luotettavia tietoja, kun siitä näkee heti, miltä pakkanen myös tuntuu tuulen kanssa.

Eiköhän tässä ole kylliksi tekstiä tälle päivälle, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan...

1 comment:

saranella said...

oivoi, kohtalotoveri! Meilläkin täällä on uskomattoman kuuma! Eikä mitään vaikutusta,vaikka kaikki ikkunat ja parveke on auki. Eniten se ärsyttää, että tällaisessa ilmastossa on kurja neuloa kun kädet on ihan hikiset ja lanka alkaa narista :)