Sunday, July 24, 2005

Oih. Oltiin ajoissa hääpaikalla (kerrankin jossain ajoissa...) ja melkeinpä ensimmäisenä näin morsiusneidot. Puvut olivat aivan mahtavat ja sopivat oikein erinomaisesti morsiamen puvun väriin. Nahka oli ihan kananlihalla kun näin morsiamen astelevan kohti ulkoalttaria, jossa sulhanen jo odotteli papin kanssa. Vihkiminen tapahtui ulkoalttarilla, koska ilma oli suotuisa. Puvusta nyt siis kuva takaa ja edestä.


Moneen kertaan tuli selitettyä vieraille puvusta ja yksi mies otti ihan asioikseen kuvankin minusta, kun selittelin siinä... isäntä sanoikin, että tilaisuuden jälkeen pitänee pitää lehdistötilaisuus asian tiimoilta ;) Puku sai todella paljon ihasteluja osakseen, vieraathan eivät tienneet puvun väristä! Isäntä sanoi parin alttarilla ollessa, että todella hyvännäköinen puku, mutta pitäisi olla valkea :D (ne miehet...) Koruvalinta morsiamella osui nappiin, kaulassa roikkui hopeinen riipus ja vihkisormus oli samaa sarjaa. Isäntä mietti, että eikös nuo Kalelevalakorun sormukset ole epäkäytännöllisiä, mutta kun näki sormuksen, tuumasi vaan että "aaa, tuollainen." :) En tiedä mitä sormusta ajatteli...

Juhlat olivat kauniit, Uudistalolla ovat hoksanneet kehittää myös lapsille ohjelmaa. Kahvien aikana/jälkeen lapset paimennettiin jäätelöaltaan kautta intiaaniseikkailuun ja hauskalta se näyttikin.. Jos jostain pitää keksiä moittimista, niin muutamat vieraat eivät omanneet minkäänlaisia hyviä ja kohteliaita pöytätapoja, enkä puhu nyt lapsista. Lapset on lapsia, antaa niitten telmiä. Aikuisilta kuitenkin odottaa vähän enemmän, etenkin jos ovat selvinpäin.

Kotiinlähtö tapahtui hyvissä ajoin, koska piti auto palauttaa. Harmillista oli se, että vaikka oli valmiiksi laittautunut, väsytti edellisillan riennot sen verran, ettei jaksettu kaupungille lähteä. Katsotaan mikä tilanne on viikon päästä, kun on toiset häät.

Palatakseni perjantaihin vielä, ajeltiin kaupunkiin kaverin luota, kun jouduin ensimmäistä kertaa poliisin pysäyttämäksi. Särkiniemen risteyksessä puhalluttivat kaikki "siviili"kuskit (siis ei takseja tai busseja). Tuumasi poliisi, että puhdasta nollaa näyttää, johon minä sanoin, että niin pitäisikin ;) Viikkoa aiemmin oltiin pyöräilemässä kotiin yöllä, kun kotimatkalla oli samanlainen puhallutuspiste. Yksi siihen jäi pidemmäksi aikaa, autosta oli toinen etulyhty palanut. Liekö selvinnyt varoituksella... Minusta on ihan hyvä juttu, että pitävät tehoratsioita eivätkä ilmoittele mitään.

Ja jotta saataisiin jotain neulomisaiheistakin taas tänne, eilen tuli neulottua reilu puolallinen Silveriä huiviin. Nyt on kaksi puolaa neulottu, kolmas lähtee, eikä halutusta pituudesta ole edes vielä puoliväli näkyvissä... Leveys on kyllä mitä pitääkin.

7 comments:

akka said...

oijoi, on kaunis ja niin värikin. :)

Carita said...

Voih, miten kaunis puku:)

sirpale said...

Kaunis puku!

Riikka said...

Todella kaunis puku, tuon tyyppisen voisin haluta itsekin sitten joskus. Punainen on mun lemppariväri. Kyllä kelpasi morsiamen tuollaisessa astella vihille...

Lape said...

Puku on kaunis...

Jos niin hassusti käy että meen joku päivä vihille voi olla että puku ei ole perinteinen eikä valkoinen ;)

Mä oon päässy hönkäseen usemmin kuin työkseen paljon liikkuva mieheni??? Mikäs ratsia se semmonen on josta tiedetään???

Kristel said...

Tosi kaunis puku, kelpaisi kyllä mullekin. :) No, oli se oma hääpukukin kyllä ihq. Tosin kaipaisi nyt vähän korjausompelua pesulan jäljiltä... ;)

Minä_hän_se said...

Kaunis, ja väri näkyy sopivan morsiamelle aivan nappiin!