Wednesday, July 27, 2005

Musta maanantai

Juu, tiedetään. Nyt on keskiviikko. (onhan?)
Tarkoitus oli siis laittaa maanantaina kuva huivista, joka on tehty Silveristä. Ajattelin tehdä sen illemmalla, sitten kun isäntä pistää omaan koneeseensa uusia osia... Jossain vaiheessa hommaa kuitenkin kuului RRRRRrrrrr ja sitten ei mitään. Huono juttu. Siinä meni sitten systeemilevy, jossa oli kaikki valokuvat (kaiken muun tärkeän lisäksi...). Puoli vuorokautta meni niitä pelastaessa ja kun isäntä sai ne uuteen paikkaan "talteen" ja oman koneen toimintaan, selvisi, että "tallessa" olevat tiedot on hukassa ja lisäksi hukkaan joutui isot kasat uutta dataa... 24 tuntia myöhemmin siis kateissa oli enemmän tietoa kuin mitä sitä hävisi.

(Teknisistä ongelmista johtuen, kuva tuleekin huomenna, en jaksa naputella tekstiä uusiksi, antakee armoo)
Nyt kuitenkin kuva huivista. Huivi oli just niinkuin pitikin, uusi omistaja oli oikein tyytyväinen. Oli hyvä mieli, kun nyt kaksi työtä on onnistunut todella hyvin. Huivista oli vaan puhetta, että ilmava, kevyt ja suorakaide... Tuumasi uusi omistaja, että hei, meillähän ajatus on juossut samaan suuntaan. Parasta tässä on se, että nyt tulee minunkin käytyä leikkuuttamassa hiuksia. Ystäväiseni kun on kampaaja :D Huomattavasti halvemmaksi tulee tällainen oravannahkakauppa, työ työstä.

Eilisestä hyvää sanottavaa on se, että sain kaksi korua viimeisteltyä (niistä puuttui solmusuojat ja lukot) ja yhden korun valmiiksi. Toista aloittelin, pitää tänään saada valmiiksi, että joskus saisin postiinkin ne... Kuvia saatte jossain vaiheessa ;) Sain myös läpikäytyä kirjaston kirjat. Vino pino muotoiluakatemiasta lainattuja kirjoja, neulonnasta, helmitöistä ja metallilankapunonnasta.

Tänään kävin shoppailemassa. Olen etsinyt pitkään kunnollista reppua, joka mahtuisi pyöräkoriin ja olisi kiva selässä. Kummitätiltä on lainassa Eastpakin reppu, siihen piti vetskari vaihtaa, mutta minusta se on kauhean epämukava. No, löysin aika kivan repun Kauppakeskus Minnan laukkukaupasta, mutta sitten silmiini osui trolleylaukku! Katselin sitä jo keväällä, olisin saanut 20% alennusta silloin, mutta kun ei ollut rahaa!! Hintaa olisi ollut n. 25 euroa. Nyt samainen laukku (punaisena vielä!) maksoi 15 euroa!!! Se lähti samantien mukaan. Nyt on työlaukku, jota on kiva raahata perässä. Hassuinta oli, että vaikka ison kassin kanssa olen bussissa aiemminkin liikkunut, nyt kuski tarjoutui auttamaan laukun bussiin (oli ruokaostoksia puolillaan...) ja kaksi ihmistä kyseli, että olenko lähdössä matkalle vai tulossa. Ilmiselvästi tuollainen trolley on status symboli matkustamisessa.

No comments: